DOLAR
32,4742
EURO
34,8002
ALTIN
2.479,87
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

Liderler Seçim Maratonunda Sona Geldi

Liderler Seçim Maratonunda Sona Geldi

Derlenen bilgilere göre, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi mitingleri 22 Şubat’ta Sivas’ta başladı.

Yozgat, Uşak, Balıkesir, Kırklareli, Denizli, Isparta ve Muğla mitingleriyle programı devam eden Başbakan Erdoğan’ın, seçim maratonunda 59 il bulunuyor.

Miting programında tüm bölgelere yer veren Erdoğan, Ankara ve İstanbul’un ilçelerinde de seçim çalışması yaptı.

Ses tellerini dinlendirmek için bugün İstanbul’da istirahat edeceği açıklanan Başbakan Erdoğan, Konya ve Kayseri mitinglerine katılmayacak. Erdoğan, 30 Mart’taki yerel seçim çalışmaları kapsamındaki son mitingini yarın İstanbul’da yapacak.

KILIÇDAOĞLU’NDAN 56 İLDE MİTİNG

Seçimler öncesi “Emek ve Özgürlük”, “İşsizlik” gibi temalı mitingler düzenleyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun resmi seçim programı ise 28 Şubat’ta Çanakkale’den başladı.

Yalova, Bursa, Eskişehir ve Trakya illeriyle miting programına devam eden Kılıçdaroğlu, bugüne kadar 56 ilde miting gerçekleştirdi. 17 Mart’ta memleketi Tunceli’de miting yapan Kılıçdaroğlu, Adana’da ise 8 ve 27 Mart’ta iki miting gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu, seçim maratonunu İstanbul’da yarın yapacağı mitingle tamamlayacak.

BAHÇELİ, İLÇE İLÇE GEZDİ

Yerel seçim startını 24 Ocak’ta 2013’te Söğüt’ten veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında Bursa, İzmir, Adana, Erzurum, Konya, Elazığ, İstanbul, Samsun ve Ankara’da “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” mitingleri yaptı. Daha sonra Ankara, İstanbul, İzmir ve Kayseri’de aday tanıtım toplantıları düzenledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim kampanyası çerçevesinde il mitingleri yerine il gezileri yaptı. Bu kapsamda 50’den fazla ille ilçelerini gezen Bahçeli, esnafı ve sivil toplum örgütlerini de ziyaret ederek halka hitap etti.

BDP 80’DEN FAZLA MİTİNG YAPTI

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, seçim startını 4 Mart’ta Diyarbakır’dan verdi.

Demirtaş, bu tarihten sonra 22’i il merkezi olmak üzere 80’i aşkın yerde miting gerçekleştirdi.

İl mitinglerinin yanında yoğun bir şekilde ilçe mitingi de yapan Demirtaş, Tunceli ve Urfa mitingleri ile seçim kampanyasını tamamlayacak.

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.