DOLAR
32,3001
EURO
35,1384
ALTIN
2.243,34
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
8°C
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
11°C

Yayın Politikamız

Yayın Politikamız

Bilgiye Değer Verir

Belekoma Haber, Bilecik haberleri ağırlıklı olmak üzere gündem, ekonomi, sağlık ve spor gibi çeşitli kategorilerde bilgilendirici yayınlar yapar.

Haber Kullanımı

Belekoma Haber’de yayınlanan haberler alınan bilgiler doğrultusunda yayınlanmaktadır. Alınan bilgilere bağlı hatalarını kabul edip, bunları en hızlı şekilde düzeltme önceliğine sahiptir. Yayınlanan haber ile ilgili olarak düzeltme yapılabilir, gerekirse haber ile birlikte kullanılan görsel ve videoları yayından kaldırmayı taahhüt eder.

Güven

Belekoma Haber, haberlerini alınan bilgiler ve görsel materyaller doğrultusunda, abartmadan, hiç bir baskı veya çıkar grubunun etkisi altında kalmadan, objektif bir biçimde kamuoyuna ileterek toplumun güvenini kazanmayı hedeflemektedir.

Toplum Değerlerine Saygı

Belekoma Haber, takipçilerinin ve okuyucularının yorumlarına değer vererek, farklı görüşlerdeki yorumları kamuoyu ile paylaşma fırsatı sunar. Düşünce ve ifade özgürlüğünü sınırlayıcı, temel insan haklarına aykırı, şiddeti kışkırtıcı, bireyler ve topluluklar arasında nefret ile düşmanlığı körükleyici, dini inanç ve duyguları rencide edici yayınlardan kaçınır. Belekoma Haber, açık görüşlü ve önyargısız bir şekilde farklı görüş, düşünce, tutum ve davranışlar arasında empati kurarak tarafların cevap verme hakkına saygı duyar.