DOLAR
32,4504
EURO
34,5028
ALTIN
2.476,44
BIST
9.621,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
26°C
Bilecik
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Kardemir 200 Personel Alımı

Kardemir 200 Personel Alımı. Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Mühendis, Uzman, Uzman Yardımcısı, Denetçi, Denetçi Yardımcısı, İşyeri Hekimi ve İşçi kadrolarında istihdam edilmek üzere 200 personel alacak.

Başvurular Kardemir web sitesi üzerinden yapılacak olup 28 Mart 2022 tarihinde sona erecek.

Kardemir 200 Personel Alımı İlan Detayları şu şekilde:

KARDEMİR Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bünyesinde istihdam edilmek üzere, aşağıdaki kriterler çerçevesinde MÜHENDİS, UZMAN, UZMAN YARDIMCISI, DENETÇİ, DENETÇİ YARDIMCISI ve İŞYERİ HEKİMİ alınacaktır.

  • Türk Vatandaşı,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmayan,
  • Kasten işlenen bir suçtan dolayı, bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamış,
  • 01 /03 /2022 tarihi itibariyle; 35 yaşını doldurmamış (01/03/1987 ve sonraki tarihlerde doğanlar),

(sadece işyeri hekimi pozisyonu için yaş sınırı 01/03/1970 ve sonraki tarihlerde doğanlardır.)

  • Tercihen; 01/09/2021 tarihinden önce Karabük’te ikamet etmeye başlayan ve halen Karabük’te ikamet eden veya Şirketimizde staj yapan veya lisans/lisansüstü eğitimini Karabük Üniversitesi’nde tamamlayan,
  • Muvazzaf askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Sağlık kurulu raporunda “ÇOK TEHLİKELİ İŞLERDE ÇALIŞABİLİR” ibaresi olan ve herhangi bir engeli ilik durumu bulunmayan,
  • Üniversitelerin en az dört yıllık öğrenim veren fakülteleri ile denkliği yetkili makamlarca kabul edilen, yurtdışındaki eğitim kurumlarının aşağıda belirtilen bölümlerinden mezun,

Toplam 30 (otuz) ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ.

Pozisyon unvanları ve kontenjan ile pozisyonların öğrenim seviyeleri ve asgari şartları aşağıdaki şekildedir:
Beyaz Yaka Pozisyonlar Kontenjan Pozisyonun Gerektirdiği Öğrenim Seviyesi ve Asgari Şartlar
İŞYERİ HEKİMİ 2 İşyeri hekimliği sertifikasına sahip ve tıp fakültesi mezunu olmak.
BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ 3 Bilgisayar mühendisliği bölümünden mezun olmak.
YAZILIM MÜHENDİSİ 1 Yazılım mühendisliği bölümünden mezun olmak.
ELEKTRONİK MÜHENDİSİ 5 Elektronik mühendisliği bölümünden mezun olmak.
MAKİNA MÜHENDİSİ 1 Makina mühendisliği bölümünden mezun olmak.
İMALAT MÜHENDİSİ 1 İmalat mühendisliği bölümünden mezun olmak.
METALÜRJİ VE MALZEME MÜHENDİSİ 2 Metalürji ve malzeme mühendisliği bölümünden mezun olmak.
KİMYA MÜHENDİSİ 1 Kimya mühendisliği bölümünden mezun olmak.
ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ 1 Endüstri mühendisliği bölümünden mezun olmak.
SATINALMA UZMANI / UZMAN YARDIMCISI 4 Makine mühendisliği / metalürji ve malzeme mühendisliği / endüstri mühendisliği / işletme mühendisliği / işletme / iktisat / ekonomi / uluslararası ilişkiler / hukuk / dış ticaret lisans bölümlerinden mezun olmak.

YDS’den asgari (C) düzeyinde ya da dil yeterliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir belgeye sahip olmak (belge sahibi olmayanların başvuruları kabul edilmeyecektir).

FİNANSMAN UZMANI / UZMAN YARDIMCISI 1 Endüstri mühendisliği / işletme mühendisliği / işletme / iktisat / ekonomi / uluslararası ilişkiler / finansman / maliye / dış ticaret / bankacılık lisans bölümlerinden mezun olmak. YDS’den asgari (B) düzeyinde ya da dil yeterliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir belgeye sahip olmak (belge sahibi olmayanların başvuruları kabul edilmeyecektir).
PAZARLAMA UZMANI / UZMAN YARDIMCISI 1 Metalürji ve malzeme mühendisliği bölümünden mezun olmak.

YDS’den asgari (C) düzeyinde ya da dil yeterliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir belgeye sahip olmak, seyahat engeli bulunmamak (belge sahibi olmayanların başvuruları kabul edilmeyecektir).

SATIŞ UZMANI / UZMAN YARDIMCISI 1 Makine/ metalürji ve malzeme/işletme/endüstri mühendisliği lisans bölümlerinden mezun ve metal sektöründe satış konularında en az üç yıl tecrübeli olmak.
SÖZLEŞME UZMANI / UZMAN YARDIMCISI 2 Makine mühendisliği / metalürji ve malzeme mühendisliği / endüstri mühendisliği / işletme mühendisliği / işletme / iktisat / ekonomi / hukuk / dış ticaret lisans bölümlerinden mezun olmak.

YDS’den asgari (C) düzeyinde ya da dil yeterliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir belgeye sahip olmak (belge sahibi olmayanların başvuruları kabul edilmeyecektir).

MUHASEBE UZMANI / UZMAN YARDIMCISI 1 Üniversitelerin iktisadi ve idari bilimler fakülteleri / işletme fakülteleri / iktisat fakültelerinden mezun olmak veya lisans mezunu olup SMMM (Serbest Muhasebeci Mali Müşavir) belgesine sahip olmak.
BÜTÇE PLANLAMA UZMANI / UZMAN YARDIMCISI 2 Endüstri mühendisliği / işletme mühendisliği / işletme / iktisat / ekonomi / maliye lisans bölümlerinden mezun olmak.

Tercihen YDS’den asgari (C) düzeyinde ya da dil yeterliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir belgeye sahip olmak.

DENETÇİ / DENETÇİ YARDIMCISI 1 İşletme /ekonomi / iktisat / hukuk/ maliye/ endüstri mühendisliği / metalürji ve malzeme mühendisliği / bilgisayar mühendisliği / makine mühendisliği / inşaat mühendisliği

bölümlerinden mezun veya ilgili alanlarda yüksek lisans yapmış olmak.

Tercihen ilgili sektörlerdeki kurumsal yapılarda iç denetim/bağımsız denetim ve/veya mali kontrol konularında deneyimli olmak.

TOPLAM 30

 

Başvurular Kardemir web sitesi üzerinden yapılacak olup, adayların 07/03/2022 tarihinden itibaren en geç 28/03/2022 Pazartesi günü saat 23:59’a kadar başvuru işlemlerini yapmaları gerekmektedir.

Öğrenim bölümü uygun olan adaylar, birden farklı pozisyona başvurabilir.

İlan kriterlerini sağlayan adaylar, (işyeri hekimliği pozisyonuna başvuranlar hariç olmak üzere) çevrimiçi ortamda genel yetenek sınavına tabi tutulacaktır. Sınav ve mülakat tarihleri adaylara ayrıca bildirilecektir. Her bir pozisyon için ayrı ayrı olmak üzere, sıralamaya esas toplam puanları dikkate alınarak, ilan edilen kontenjanın dört katı kadar aday, KARDEMİR Seçme ve Değerlendirme Kurulu tarafından mülakata tabi tutulacak ve kontenjan adedi kadar seçileceklerdir.

Kardemir 200 Personel Alımı

KARDEMİR Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Şirketimiz bünyesinde İŞÇİ statüsünde istihdam edilmek üzere;

  • Türk vatandaşı,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmayan,
  • Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamış,
  • 01/03/2022 tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış (01/03/1992 ve sonraki tarihlerde doğanlar),
  • Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Karabük İl Müdürlüğü’ne kayıtlı,
  • 01/09/2021 tarihinden önce Karabük’te ikamet etmeye başlayan ve halen Karabük’te ikamet eden veya Şirketimizde staj yapan veya ön lisans eğitimini Karabük Üniversitesi’nde tamamlayan,
  • Muvazzaf askerlik hizmetini tamamlamış,
  • En az endüstri meslek lisesi, teknik lise, çok programlı meslek lisesi mezunu, meslek yüksekokulu ve teknik eğitim fakültesinin; metal, makine, bilgisayarlı makine imalatı, metalürji, raylı sistemler, torna, tesviye, freze, motor, mekatronik, kaynak, montaj, elektrik, elektronik, otomasyon, döküm, bilgisayar bölümlerinden mezun olan,
  • Sağlık kurulu raporunda “ÇOKTEHLİKELİ İŞLERDE ÇALIŞABİLİR” ibaresi olan ve herhangi bir engellilik durumu bulunmayan,
  • İŞKUR Programlarının herhangi birinden yasaklı olmayan,

Toplam 170 (yüz yetmiş) ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ.

Pozisyon unvanları ve öğrenim dalları itibariyle ayrılan kontenjan ile pozisyonların asgari şartları aşağıdaki şekildedir:

İşçilik Pozisyonları Adet Pozisyonun Gerektirdiği Asgari Nitelikler
işçi (elektrik) 27 En az endüstri meslek, teknik lise, çok programlı meslek lisesi elektrik / elektronik/otomasyon bölümlerinden mezun olmak.
işçi (makina) 37 En az endüstri meslek, teknik lise, çok programlı meslek lisesi makine / mekatronik bölümlerinden mezun olmak.
NC/CNC Tezgah Operatörü 32 En az endüstri meslek, teknik lise, çok programlı meslek lisesi; torna / tesviye / freze / makine / mekatronik / bilgisayarlı makine imalatı bölümlerinden mezun veya MYK-Mesleki Yeterlilik Kurumundan NC/CNC Operatör Belgesi olmak.
Genel işçilik 74 En az endüstri meslek lisesi, teknik lise mezunu, çok programlı meslek lisesi; metal / makine/ bilgisayarlı makine imalatı / metalürji / raylı sistemler / torna / tesviye / freze / motor / mekatronik / kaynak / montaj / elektrik / elektronik / otomasyon / döküm / bilgisayar bölümlerinden mezun olmak.
TOPLAM 170

Kardemir 200 Personel Alımı

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Karabük İl Müdürlüğü’ne yapılacak olup adayların 07/03/2022 tarihinden itibaren en geç 28/03/2022 Pazartesi günü saat 23:59’a kadar başvuru işlemlerini yapmaları gerekmektedir.

Bir kişi, asgari niteliklerini taşıdığı birden fazla pozisyon için başvurabilir.

Başvuru şartlarını sağlayan adayların ilan edilen pozisyon kontenjanından fazla olması halinde, noter huzurunda her bir pozisyon için ayrı ayrı olmak üzere kontenjan adedi kadar asil ve yedek aday kurası çekilerek seçilecek, KARDEMİR Seçme ve Değerlendirme Kurulu nezaretinde çekiliş ile seçilen adayların işbaşı evrak kontrolleri yapılacak, akabinde işyeri sağlık muayeneleri gerçekleştirilecek ve uygun adaylar ile İŞKUR (İEP) kapsamında işbaşı işlemleri başlatılacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.