DOLAR
32,6007
EURO
34,8119
ALTIN
2.491,55
BIST
9.463,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bozüyük’te Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı

BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTISI YAPILDI

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın başkanlığında yapılan Nisan ayı Meclis Toplantısında 7 gündem maddesi görüşülürken mecliste ilk olarak belediyenin 2016 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Meclis üyelerine incelemeleri için dağıtılan faaliyet raporu ile ilgili kararın Cuma günü yapılacak 2. Bileşimde verileceği belirtildi.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan Nisan ayı Meclis Toplantısında Belediye Encümen üyeleri; Belediye Plan Bütçe Komisyonu üyeleri ve Belediye İmar Komisyon üyeleri seçimleri yapıldı. İlk olarak katip üyelikten istifa eden MHP Meclis Üyesi Vedat CAN’ın yerine yeni katip üye seçimi yapılırken MHP’den Evren Karadeniz ve AK Parti’den Sinan URHAL’ın aday olduğu katip üyeliği seçiminde yapılan her iki tur gizli oylamada da eşit oy çıkınca kura çekildi. Kura çekimi sonrasında AK Parti Meclis üyesi Sinan URHAL katip üyeliğe seçildi. Ardından encümen üyelerinin seçimi yapıldı. CHP grubu encümen üyeliği için aday göstermezken MHP, Evren KARADENİZ ve Nizamettin KIRKAN’ı, AK Parti ise Hüseyin KÖSEMEN ve Kemal TURGUT’u aday gösterdi. AK Parti ve MHP’nin adayları her iki oylama ve tekrarlarında da eşit oy aldı ve kura çekimi yapıldı. Yapılan kura çekiminde MHP’li Evren KARADENİZ ile AK Parti’li Hüseyin KÖSEMEN encümen üyeliğine seçildi.

Toplantının devamında Plan ve Bütçe komisyonuna önerilen Hakan KARUK (MHP), Mehmet Doğan TUNÇ (AK Parti) ve Abdurrahman KIRGIZ (AK Parti) oy birliği ile seçildi. İmar komisyonuna ise yine parti gruplarınca önerilen AK Parti grubundan Ayhan ERSOY ve Mehmet BAL ile MHP grubundan ise Vedat CAN oy birliği ile seçildi. Belediye Denetim komisyonu ile ilgili olarak meclis üyelerine bilgi verildi. Ardından İmar komisyonuna sevk edilen konuların görüşülmesi yapıldı. Son olarak Belediye Başkanı Fatih BAKICI tarafından verilen imar değişikliği ile ilgili iki gündem maddesi görüşülerek oy birliği ile İmar komisyonuna sevk edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.