DOLAR
32,5103
EURO
34,7183
ALTIN
2.494,01
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

ANKARA’DAN BİLECİK’E TARİH VE KÜLTÜR GEZİSİ

ANKARA’DAN BİLECİK’E TARİH VE KÜLTÜR GEZİSİ
Ankara Sincan’da faaliyet gösteren Çevre-Eğitim-Kültür Yardımlaşma Derneği (ÇATİ) üyelerinden oluşan heyet, Tarih ve Kültür  Şehri Bilecik’teki gezileri kapsamında Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesini ziyaret etti.
Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Yaşayan Şehir Müzesi hafta içi ve hafta sonu şehir içi ve dışından olmak üzere konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
Bilecik ve yakın bölgesinin 100 yıllık yakın tarihimizden değerleri bulacağımız Yaşayan Şehir Müzesi, şehrimizin tarihi ve kültürel değerlerini tüm ülkemize yansıtmaya devam ediyor.
İçerisinde ilimizi tanıtıcı yazılı ve görsel öğelerin yanı sıra Bilecik ve yakın çevresinin kültürel ve sosyal hayatından alınmış örnekleri sergileyen Yaşayan Şehir Müzesi geçtiğimiz hafta sonu, Ankara Sincan’da faaliyet gösteren ÇATİ derneği üyelerinden oluşan heyeti ağırladı.
Yaşayan Şehir Müzesini ziyaret eden konuklara Bilecik Belediyesi Görevlisi Arkeolog Ertuğrul Gündüz, müze ve şehrimiz hakkında bilgi verdi.
Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi ayrıca, ilimiz TOKİ Sosyal Konutlarda ikamet eden aile ve çocuklarından oluşan heyeti de ağırladı.
Son yıllarda tanıtım ve turizm alanında birçok güzel çalışmayı gerçekleştiren Bilecik Belediyesi, şehre kazandırdığı Yaşayan Şehir Müzesi ile önümüzdeki dönemde de birçok şehirden gezi turlarına ev sahipliği yapmaya devam edecek.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.