DOLAR
32,3192
EURO
35,0609
ALTIN
2.309,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

TÜMGENERAL HALİS ZAFER KOÇ’TAN BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’YA VEDA ZİYARETİ

Terfi ve Tayin Kararnamesi ile Tümgeneralliğe terfi ederek Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı görevine atanan Halis Zafer Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya veda ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Tümgeneral Halis Zafer Koç’a teşekkür etti.
Ziyaret hakkında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”İlimizde 5 yıl boyunca birlikte görev yaptığımız çok değerli Paşamız, Komutanımız Tümgeneral Halis Zafer Koç veda ziyaretinde bulundular. Terfi ve tayin kararnamesi ile 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç Paşamız, Tümgeneralliğe terfi ederek Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı görevine atandı. Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’imizde dosta güven düşmana korku salan şanlı ordumuzun bir neferi olarak görev yapan ve 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı dik duran Paşamıza özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Çok değerli ailesine ve Komutanımıza bundan sonraki yaşantılarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”ifadesine yer verdi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyaret sonunda Halis Zafer Koç’a, Osmanlı Armalı tablo ile çeşitli hediyeler taktim ederek, fotoğraf çektirdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.