DOLAR
32,3433
EURO
35,1097
ALTIN
2.308,93
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

”YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİNİN BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİNİN BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2017-2018 eğitim öğretim yılı başlangıcı dolayısıyla yayımladığı mesajında; ”Yeni eğitim ve öğretim döneminin bütün öğrencilerimize başarılar getirmesini diliyorum” dedi.

Geleceğin teminatı olan çocukların ve gençlerin başarılı ve mutlu bir eğitim öğretim dönemi geçirmesi temennilerini ileten Belediye Başkanı Selim Yağcı mesajında şunları kaydetti.
”Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten tek yer, okuldur. Eğitim; bir milleti özgür, bağımsız, şanlı ve hatta sosyal toplum halinde yaşatır veya bir milleti esaret ve sefalete terk eder. Buna ilişkin eğitimin yaşantımız boyunca ne kadar önemli bir yerde olduğunu unutmamalıyız. Bu süreçte kendilerinin mesleklerine adamış, büyük fedakarlıklarla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimize de büyük görev düşmektedir. Yarınlarımızı emanet ettiğimiz, sonsuz sevgi ve sabırla çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayan, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimize de minnettarız. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla gelecekte en parlak meşaleye sahip olacak olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bilecik Belediyesi olarak bu yıl da, her yıl olduğu gibi eğitime olan desteklerimiz devam edecektir. Ele aldığımız bütün çalışmalarımıza da çocuklarımızı ve gençlerimizi hiçbir zaman hatırdan çıkarmıyoruz. Onların gerek eğitim anlamında gerek sosyal aktivitelerini yerine getirme anlamında, spor alanları, dinlenme ve eğlence alanlarını oluşturmaya devam ediyoruz. Bu yıl 5 okulumuza daha sentetik sahalar kazandırdık. Bununla birlikte çocuklarımız için hazırladığımız Bilgi Evi çok kısa bir süre sonra hizmete girecek. Her eğitim öğretim döneminde çocuklarımız için güzel hizmetler gerçekleştirmiş olmamızdan duyduğumuz mutluluk ile 2017-2018 eğitim öğretim yılının kutlu olmasını temenni ediyor, yarının bilim adamlarını yetiştirecek olan fedakar öğretmenlerimize kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.