DOLAR
32,3799
EURO
35,1599
ALTIN
2.323,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Yeni Başbakanlık Binasının Yapımında Sıkıntı Yok

Yeni Başbakanlık Binasının Yapımında Sıkıntı Yok

Hastanenin açılış törenine bir konuşma yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Bu modern hastaneyi Ankaramıza kazandıran Memorial sağlık grubunu kutluyorum” dedi.

HEMEN ‘EMİNE HANIM’IN HASTANESİ DERLER

Bir korkusunu da dile getiren Erdoğan, “Ben tabii bir şeyden de korkuyorum. O da ne biliyor musunuz? Ben hanımla nereye gitsem, hemen ‘burası Emine Hanım’ın derler” dedi.

Bir zamanlar bir hastaneye gittiklerini anlatan Erdoğan, şunları söyledi:

“Orayı yaptılar hemen ‘Emine Hanım’ın hastanesi.’ Bir pastaneler zincirinin açılışına gittik, o pastaneler zinciri Emine Hanım’ın oldu. Şimdi korkuyorum, Memorial’da şimdi bizim hanım buraya ortak olmuş olacak. Bu endişeyi de taşıyorum. Allah siyasette böyle muhalefeti kimsenin başına vermesin, çünkü bunlarda yalan, dolan, iftira aman yarabbim çok fazla. Onun için bunu burada özellikle vurgulamak istedim.”

AĞUSTOS’TA 40 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPACAĞIZ

Erdoğan, tören alanındakilerin öğretmen atamalarına ilişkin bir sorusu üzerine, “Biliyorsunuz, 10 bin atamayı yaptık, Ağustos’ta 40 bin atama yapacağız. Dolayısıyla bu yıl içerisinde 50 bin atama yapmış olacağız ki bunlar cumhuriyet tarihinde pek olmuş şeyler değil” dedi. Erdoğan, ayrıca bu ay 4 bin 700 sağlık personelinin alınacağını da kaydetti.

Erdoğan daha sonra eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Memorial Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Yaşar Aydın ile açılış kurdelesini kesti.

YENİ BAŞBAKANLIK BİNASININ YAPIMINDA SIKINTI YOK

Törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan, bir gazetecinin AK Parti’de 3 dönem şartıyla ilgili bir soru üzerine, kendilerinin 30 Mart yerel seçimlerine odaklandıklarını söyledi.

Başka bir gazetecinin, yeni başbakanlık binasının inşaatıyla ilgili sorusu üzerine de, Erdoğan, ”Yeni başbakanlık binasının yapımı ile ilgili sıkıntı söz konusu değil, inşallah nisan, mayıs gibi beraber açılışını yapacağız” ifadesini kullandı.

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.