DOLAR
32,3833
EURO
34,7469
ALTIN
2.432,22
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

ÜNİVERSİTELERLE İŞBİRLİĞİ DEVAM EDİYOR

OSMANELİ’Nİ GELECEĞE EN İYİ ŞEKİLDE TAŞIMAK İÇİN ÜNİVERSİTELERLE İŞBİRLİĞİ DEVAM EDİYOR

Yürüttüğü proje ve çalışmalarda üniversitelerle işbirliğine büyük önem veren Osmaneli Belediyesi, geçtiğimiz günlerde İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi olmak üzere üç üniversiteyi daha ağırladı. Osmaneli Belediyesi, Osmaneli’ni geleceğe en güzel şekilde taşımak için atılan her adımda akademik çevrelerin destek ve önerileriyle profesyonelce çalışmalar gerçekleştiriyor.
Geçtiğimiz günlerde İstanbul Ticaret Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Işık AYDEMİR ve Doç. Dr. Gül Aslı AKSU, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alp SUNALP yeni projeler geliştirmek için Osmaneli Belediyesini ve ilçeyi ziyaret etti. İstanbul Ticaret Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 50 öğrencinin de iştirak ettiği ziyaret oldukça verimli geçti. Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, kıymetli bilim insanlarını makamında ağırladı.
Ardından yeni projeler geliştirmek için Osmaneli’nde bir keşif turu gerçekleştiren hocalar, Başkan Münür ŞAHİN, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın KARACA, AK Parti Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Hakan ÖZKAN ve Belediye Meclis Üyesi Turan AĞDAĞ eşliğinde Osmaneli’nin tarihi konaklarını, Aya Yorgi Rum Ortodoks Kilisesini ve Prof. Dr. Yunus SÖYLET İçmeler Tesisini ziyaret etti.
İlçemizin tarihi, kültürel ve iklimsel olmak üzere birçok yönden değerli bir yer olduğunu vurgulayan Öğretim Üyeleri, Belediye Başkanı Münür ŞAHİN ile birlikte yeni projeleri tasarladılar. Başkan Şahin, kararlaştırılan projeleri şu şekilde maddeledi:
– Osmaneli kentinin genel görümüne göre şehir planlaması hazırlanacak,
– Osmaneli içerisindeki bakım, tamir, onarım gibi işletmeler Küçük Sanayi Sitesinde daha nezih bir şekilde tek bir yerde toplanacak,
– Parklar ve spor alanları konusunda ek projeler geliştirilecek,
– Hal binası projesinde de yine üniversitelerimizin destek ve önerileri katkı sağlayacak.
Akademik çevrelerce profesyonel olarak belirlenen bu yeni projelerle Osmaneli, yeni gelişmelere sahne olacak.
Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, belirlenen yeni projelerle ilgili yaptığı açıklamada; “İlçemiz Osmaneli’ni her yönden kalkındırmak için çabalarken bu çalışmaların profesyonel ve kusursuz olmasına özellikle dikkat ediyoruz. Bunun için de üniversitelerle sağladığımız bizim işbirliği bizim için çok önemli. Özellikle de İstanbul Ticaret Üniversitesi gibi İstanbul Teknik Üniversitesi gibi büyük üniversitelerin desteğini sağlamış olmak bizler için gurur vesilesi. Her şey Osmaneli’ni geleceğe taşırken bunu en mükemmel şekilde başarmak içindir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.