DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

TÜZÜN, “BİLECİK, ÜLKESİNİN VE ÇOCUKLARININ GELECEĞİ İÇİN HAYIR DİYECEK”

TÜZÜN, “BİLECİK,  ÜLKESİNİN VE ÇOCUKLARININ GELECEĞİ İÇİN HAYIR DİYECEK”

 

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin Bilecik mitingini değerlendiren CHP’li Yaşar Tüzün, “Bilecik, vatanına, cumhuriyete, demokrasiye, ülkenin ve çocuklarının geleceğine sahip çıkmak adına ayağa kalktı,  hayırlı bir geleceğin işaret fişeğini yaktı” dedi.

Tüzün, mitingin son yıllarda Bilecik’te düzenlenen en geniş katılımlı ve en coşkulu miting olduğunu belirterek, katılanlara teşekkür etti. Bilecik’in bir kez daha “Kuruluşun ve Kurtuluşun Kenti” olduğunu kanıtladığını vurgulayan Tüzün, “Bu mitingde toplama kalabalık yoktu, devlet memurları, öğrenciler, fabrikalardaki işçiler zorla getirilmedi. Bilecikli hemşerilerim her zaman olduğu gibi yine kendisine yakışanı yaptı. Bilecik, vatanına, cumhuriyete, demokrasiye, ülkenin ve çocuklarının geleceğine sahip çıkmak adına ayağa kalktı,  hayırlı bir geleceğin işaret fişeğini yaktı. Hayırlı bir geleceğe sayılı günler kaldı” diye konuştu.

FELAKET OLUR

Açıklamasında, Pazar günü oylanacak anayasa değişikliğinin sakıncalarına da değinen Tüzün, şunları söyledi:

“Teklif, cumhurbaşkanının parti üyesi olmasına fırsat veriyor. Cumhurbaşkanı bir partinin genel başkanı olursa, valiyi, emniyet müdürünü, hakimi, savcıyı tutamazsınız. Onlar da gider cumhurbaşkanının partisine üye olur. Karşınızda parti üyesi bir hakim, savcı ya da polisin olduğunu düşünün. Onların hangi uygulamasını adil bulursunuz?Cumhurbaşkanı parti üyesi olursa, bürokrasi de, valisi kaymakamıyla bu düzene ayak uydurur. İşte bu ülkemiz için yeni bir felakettir.

GURURLA HAYIR DE…

Bu teklifin içinde federasyon ilan etme yetkisi bile var. Bu bölücülüktür. Buna hep beraber geçit vermeyeceğiz. Geleceğimizin felaket olmasını istemiyorsanız hayırda bir katkınız olsun, Pazar günü gelin hep birlikte bu sesi yükseltelim,  bir oy ne olur deyip boş verme, geleceğine sahip çık, Türkiye’ye sahip çık.  Bir oy vatan kurtarır. Oy kullanmak hem haktır, hem sorumluluktur.  Evde oturan, boşveren, vazgeçen, üşenen olmayacağız, hayırlı yarınlar için geleceğimize sahip çıkacağız. Çocuklarımıza, ‘Türkiye’yi benim oyum kurtardı’ deme fırsatımız doğdu. Pazar günü hep beraber hayır diyelim, çocuklarımıza gururla anlatalım.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.