DOLAR
32,5490
EURO
34,8521
ALTIN
2.427,16
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

TOPLU TAŞIMADA ENGELSİZ ULAŞIM DEVRİ

TOPLU TAŞIMADA ENGELSİZ ULAŞIM DEVRİ

 

Bozüyük’te toplu taşıma ve ulaşım ile ilgili olarak yapılan yeni düzenlemeler ile birlikte, 2018 yılı 6. ayından itibaren uygulamaya geçecek olan engelsiz ulaşım için start verildi.

Bozüyük Dolmuşçular Derneği Başkanı Paşa DÜNDAR, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’yı dernek binasına davet ederek, ilçede faaliyete girmesi planlanan örnek dolmuşlar ile ilgili fikir alış verişinde bulundu. Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için, mevzuata uygun yeni tip araçlara geçme düşüncesiyle örnek olarak getirilen dolmuşu inceleyen Başkan Fatih BAKICI; “Bu tip herkese hizmet veren toplu taşıma araçlarında tüm olasılıklar ve tüm gereksinimler düşünülerek hareket edilmeli. İlçemizde engelli, engelsiz herkesin bir yerden başka bir yere sorunsuz olarak ulaşması bizler için en önemli unsurdur” dedi.  Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, geniş kapasiteli ve her vatandaşın rahatlıkla ulaşımını sağlayabileceği araçlar seçilmesi için çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.