DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
28°C

TOKİ KONUT VE İŞYERİ PROJESİNDE ÖN KAYITLAR ALINMAYA BAŞLANDI

TOKİ KONUT VE İŞYERİ PROJESİNDE ÖN KAYITLAR ALINMAYA BAŞLANDI

14 Mart 2017 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen Osmaneli TOKİ Konut ve İşyeri projesinde ön kayıtlar alınmaya başlandı.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür ŞAHİN’in girişimleriyle İstanbul Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Osmaneli Belediyesi arasında imzalanan TOKİ Konut ve İşyeri projesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. İhalenin gerçekleşmesiyle beraber Belediye tarafından ön kayıtlar alınmaya başlandı.
Osmaneli’nin merkezine yeni bir soluk getirecek TOKİ Konut ve İşyeri Projesi, 1 kat işyeri 6 kat konut olmak üzere üç bloktan oluşuyor. Onaylanan ve ihalesi gerçekleştirilen proje, Osmaneli’nin merkezinde Ziraat Bankası yanından başlayarak mevcut düğün salonunu da içine alacak, yaklaşık 6.500 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek. Yapımı onaylanan konut ve işyeri TOKİ proje ofisince hazırlandı. Önümüzdeki aylarda inşaata başlanacak.
Konut ve işyeri talepleri için Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ön kayıtlar alınmaya başlandı. Konut ve işyerlerine sahip olmak isteyen vatandaşlarımız, Osmaneli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne kayıtlarını yaptırıp proje hakkında da detaylı bilgi alabilirler.
Fiyat konusunun henüz netleşmediği projede, Belediye tarafından alınan talepler İstanbul Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından değerlendirilecek. Bu süreçte de işyeri ve konutların fiyatları net bir şekilde belirlenecek.
Talepler beklenenin üzerinde ve çok sayıda olursa vatandaşlar kura yöntemiyle konut ve iş yeri sahibi olabilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.