DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
28°C

SULTAN ALBÜLHAMİD HAN PARKI’NIN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

SULTAN ALBÜLHAMİD HAN PARKI’NIN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

Bozüyük Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve Yenidoğan Mahallesi için oldukça önemli olan Manişar Parkı’nın temel atma töreni yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.
Güzel bir hava ve coşkulu bir ortamda gerçekleştirilen temel atma törenine Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR, Bilecik Çevre Ve Şehircilik İl Müdürü Ömer BOLAT, Bilecik PTT Baş Müdürü Serhat BOZKURT, Bozüyük Kaymakamı Hasan YAMAN, Garnizon Komutanı Binbaşı Alper KOÇ, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İnönü Belediye Başkanı Kadir BOZKURT, Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman CAN, Emniyet Müdürü Hakkı DEMİR, Müftü Selami BAĞCI, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim TUNA, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, Bozüyük TSO Başkanı Buğra LEVENT, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Temel atma töreninde ilk olarak konuşan Mahalle Muhtarı Kahri İNCİ, mahalleye yapılan çalışmalardan ve yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ederek sözü Başkan BAKICI’ya bıraktı. Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “Bugün Yenidoğan Mahallesi’nin bir projesini daha hayata geçirmek için buradayız. Bizleri burada yalnız bırakmayan başta Sayın Vekilim ve Sayın kaymakamım olmak üzere burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bizler göreve geldiğimiz günden beri pek çok projeye başarıyla imza attık. Bizlere güvenen, bizlere bu görevi veren sizlerde bu başarıda çok büyük bir paya sahipsiniz. AK Parti o kadar hızlı çalışıyor ki meclis toplantılarında kimlerle nelerle uğraştığını iyi biliyoruz. Bu vesile ile milletvekilime sabırlar ve kolaylıklar diliyorum, önemli olan bu memlekete hizmettir. Önümüzdeki aylarda yapılacak referandum bu hizmetlerin önünü açmak ve hızlandırmak için çok önemli olacaktır. Geçmişte yaşanan cumhurbaşkanı başbakan kavgalarında bu ülke çok şeyler kaybetti. Bir gecede 600 bin kişi işsiz kaldı. Referandum ile bu olaylar tarih oluyor. Güçlü Gelecek ve Güçlü bir Türkiye için siyasi görüşlerinizi bir kenarı bırakarak bu maddeleri okumanız gerekli” dedi. Konuşmasında Manişar Parkı hakkında, ilçeye kazandırılacak olan hastane projesi ile ilgili yapılan kamulaştırma çalışmaları, 15 Temmuz Şehitleri Parkı 2. Etap projesi ve diğer projeler hakkında da bilgi veren Başkan BAKICI Manişar Parkı’nın Ağustos ayı içerisinde tamamlanacağını söyledi. Manişar Parkı’na değerli padişahlarımızdan birinin adını vermek istediklerini ve parkın adının “Sultan Abdülhamid Han Parkı” olarak belirlendiğini söyleyen Başkan BAKICI Sultan Abdülhamid Han ile ilgili bir anekdot paylaştı. Başkan BAKICI konuşmasının bitiminde alanda bulunan kalabalık tarafından uzun süre alkışlandı.
Başkan BAKICI’dan sonra konuşmalarını gerçekleştiren İlçe Kaymakamı Hasan YAMAN; “Bozüyük’te göreve başladığım günden beri gördüğüm şey, ilçe için bir araya gelmiş ve çok çalışkan insanların burası için yaptıkları hizmetlerdir. Burada öncelikle Sayın Başkanımızı tebrik ediyorum. Ekibi ile ve kendisi ile birlikte nice temel atma törenlerinde nice açılışlarda bir arada olmak dileği ile herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Son olarak konuşmalarını gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR; “Bozüyük’e her geldiğimizde ya bir açılış yada bir temel atmamız oluyor. Bir siyasetçi, Belediye Başkanı ve yönetici için bundan daha güzel bir durum olamaz. Nereye adım atsanız yeni proje ve eserlerle karşılaşıyorsunuz. Başkanımızın vekaleten başkanlık yaptığı dönemden bugüne kadar Bozüyük gerçekten parkları, sosyal tesisleri, mahalle konakları başta olmak üzere her alanda hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına bir hizmet yarışı veriyor. Ben bundan dolayı Belediye Başkanımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Türkiye her geçen gün gelişiyor ve daha da gelişmesi gerekiyor. Dünyanın dört bir tarafında mazlumların umudu, kimsesizlerin yurdu olan Türkiye’nin hiçbir zaman geri kalma, daha ileriye gitmeme adına herhangi bir şekilde kayıtsız kalması mümkün değildir. Daha çok çalışması ve başarması lazım. İşte üzerinde zorunluluk olan gerek genel gerekse yerel idarecilerimiz vatandaşımızın mutluluğunu ve refahını arttırmak için daha çok gayretle çalışıyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımız, bakanlarımız milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız elbirliği ve gayretle çalışıyorlar. Sizlerin desteğiyle de daha fazlasını Allah’ın izni ile yapacaklar. Bugün Türkiye’nin diğer ülkelerin gıpta ile baktığı, büyük projelere teker teker imza attığı bir konumda olması güçlü bir hükümet ve onun arkasında dimdik duran millet ile oluyor. 2002’den beri arkamızda dimdik durduğunuz için tüm Bozüyüklü hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İçerideki ve dışarıdaki Türkiye düşmanları bir takım şer odakları bu hızlı gidişimize çelme takmaya çalışıyorlar. Bu memleket bu millet kendine hayrı dokunanı çok iyi biliyor. Onun için başından beri sürekli siz çalışın biz size destek vereceğiz diyor. Bu millet bize sadece destek için oy da vermiyor. 15 Temmuz da bu millet devleti için hükümeti için Cumhurbaşkanı için Başbakanı için istiklali için istikbal ve istikrarı için canını bile verdi. İşte biz bu millet için ne kadar çalışsak azdır. Onun için sürekli olarak aziz milletimizin yanında ve hizmetkârı olacağız. Bugün burada temelini atacağımız Sultan Abdülhamit Parkı’nın hem ilçemize hem de mahallemize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu güzel çalışmanın kağıt üzerinde projelendirilmesinden tutunda bugüne gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
İlçe Müftüsü Selami BAĞCI tarafından yapılan duanın ardından Başkan BAKICI ve protokol üyeleri hep birlikte düğmeye basarak parkın temelinin attılar. İnşaat alanını gezen protokol üyeleri yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldılar. Çalışanlar ve mahalle sakinleri ile görüşen Başkan BAKICI daha sonra çocuklara pamuk şeker dağıtarak bu güzel günde minikleri de unutmadı. Açılış töreni pilav ve ayran ikramının yapılmasının ardından sona erdi.
Daha sonra Başkan BAKICI bir vatandaşın daveti üzerine mahalle sakininin evine konuk oldu. Burada ikram edilen çayı içen Başkan BAKICI, mahalle sakinleri ve ev sahibi ile bir süre sohbet etti.
Temel atma törenin bir diğer sürpriz konukları ise Ankara’dan yola çıkan ve “Kardeşlik için Bir kez Daha Evet” sloganı ile hareket eden Serüven Derneği üyeleri oldu. Tören alanına gelen gurup burada Milletvekili ELDEMİR ve Başkan BAKICI ile görüştü. Toplam 1071 km yürüyüş yapacaklarını belirten dernek üyeleri Başkan BAKICI’ya göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.