DOLAR
32,3787
EURO
35,0516
ALTIN
2.326,54
BIST
9.076,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

”ŞEHRİMİZİN DÖRT BİR KÖŞESİNİ İMAR VE İHYA ETMEYE DEVAM EDİYORUZ”

”ŞEHRİMİZİN DÖRT BİR KÖŞESİNİ İMAR VE İHYA ETMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından yapımı devam eden bir çok projenin yapım çalışmasını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Fen İşleri Müdürü Bener Yanar ve belediye çalışanları ile birlikte çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

İncelemeleri kapsamında; Bilecik Belediyesi Osmanlı Hamamı, Bilecik Belediyesi Ek Hizmet Binası, Bilecik Belediyesi Buz Pisti Alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı ayrıca Devlet Hastanesi önünde gerçekleştirilen Osmanlı Hanımeli Sokağında yapılan çalışmaları inceledi.

Bilecik Belediyesinin şehrin dört bir köşesinde imar ve ihya faaliyetlerini sürdürdüğüne dikkat çeken Belediye Başkanı Selim Yağcı, şu bilgileri verdi:

”Şehrimize marka değeri kazandıran birçok projeyi hep birlikte hayata geçirdik ve ilk günkü aşkla değer katacak projelerimizi de hayata geçirmeye devam ediyoruz. Yapımı devam eden veya çok kısa zaman içerisinde hizmete girecek olan yeni tesislerimizi ilgili başkan yardımcımız ve teknik ekibimiz ile incelemelerde bulunduk. Bilecikli hemşehrilerimize hizmet etmeye var gücümüzle devam ediyoruz. Bu süreçte çalışmalarımızda emeği geçen arkadaşlarıma, tüm personellerimize ve değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bilecik herşeyin en iyisine ve en güzeline layıktır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.