DOLAR
32,3613
EURO
34,9886
ALTIN
2.311,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

MİNİKLERİN GÖSTERİLERİ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

MİNİKLERİN GÖSTERİLERİ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Belediyesi jimnastik kursları tarafından düzenlenen anneler günü özel gösterisine katıldı.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen gösteride minik jimnastikçiler, yıl boyunca öğrendikleri hareketleri salonda bulunan seyirciler için sahnelerken, salondaki seyirciler miniklerin gösterilerini uzun süre alkışladı. Öğrendikleri hareketleri müzikler ve dans eşliğinde oldukça profesyonel bir şekilde sahneleyen miniklere programın sonunda Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Garnizon Komutanı Bakım. Yüzbaşı Murat Günhan tarafından hediyeleri takdim edildi. Başkan Bakıcı yaptığı açıklamada ” Bozüyük’te jimnastik dalında bu kadar yetenekli miniklerin olması ve bu kadar kısa sürede kendilerini geliştirmiş olmaları bizleri çok mutlu etti. Anneler için düzenlemiş bu harika program için başta eğitmenlerine ve kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Programın sonunda Bozüyük Belediyesi Jimnastik Kursu eğitmenleri, çocukların fiziksel gelişimi için son derece önemli olan bu kursların açılmasını sağlayan ve gerekli olan tüm desteği veren Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ettiler. Anneler günü özel programının ardından kursiyerler anneleri ile birlikte sahneye gelerek kendi hazırladıkları hediyeleri annelerine takdim ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.