DOLAR
32,5963
EURO
34,8549
ALTIN
2.496,68
BIST
9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

MART AYI BİRBİRİNDEN GÜZEL KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİYLE GEÇECEK

MART AYI BİRBİRİNDEN GÜZEL KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİYLE GEÇECEK
Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ’’2017 Kültür ve Sanat Etkinlikleri’’ kapsamında vatandaşlarımız, Mart ayında birbirinden güzel aktivite ile buluşacak.
Bileciklileri, her ay birbirinden güzel konu ve konukları ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Mart Ayı Kültür ve Sanat Etkinliklerinde, birbirinden önemli açılışın yanı sıra, konferans, söyleşi ve programlarla buluşacak.
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlikler ile Bilecik’in, birçok kültürel ve sanatsal etkinliğe kavuşurken aynı zamanda önemli eserlerin de açılışına sahne olacak.
BEŞİKTAŞ MAHALLESİ KADIN SPOR VE YAŞAM MERKEZİ AÇILIŞI VE UMUT AKYÜREK KONSERİ
Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlarımız, Mart ayında birbirinden güzel etkinlik ile buluşurken aynı zamanda önemli eserlerin de açılışına sahne olacak.
Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyesi olarak hazırlanan Beşiktaş Mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi, vatandaşlarımızın hizmetine açılacak.
Mahalle sakinlerinin spor ve yaşam alanında güzel imkanlarla buluşacağı Spor Merkezinin, 8 Mart Çarşamba günü, saat: 14:30’da açılışı yapılırken aynı günün akşamında ise Türk Sanat Müziği Sanatçısı Umut Ayyürek’in Kadınlara Özel Konseri gerçekleştirilecek.
ÇANAKKALE ZAFERİNİN 102. YIL DÖNÜM ETKİNLİĞİ
Etkinlikler kapsamında vatandaşlarımız, Mart ayında Çanakkale Zaferinin 102. Yıl Dönümü etkinliği ile bulaşacak.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan aktiviteye Beştepe Millet Cami İmam Hatibi Hafız Mehmet Bilir Kur’anı Kerim tilaveti için yer alırken, Tarihçi Yazar Yavuz Bahadıroğlu’nun katılımı ile ”Çanakkale Destanı” konulu konferans gerçekleştirilecek.
17 Mart Cuma günü saat: 20:00’de gerçekleştirilecek bu anlamlı programa bütün halkımız davetlidir.
BİLECİK TÜRKÜLERİ TANITIM GECESİ
Kültürel ve sanatsal değerlere büyük önem veren Bilecik Belediyesi, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde, güzel bir konsere ev sahipliği yapacak.
Sanat ve sanatçıya destek veren Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın destekleriyle ücretsiz olarak verilen kurslar ile müzik hayatına adım atan değerli müzisyenlerin seslendirmesiyle hazırlanan ”Bilecik Türküleri” albümünün tanıtım programı yapılacak.
22 Mart Çarşamba günü saat: 20:00’de Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan programa bütün halkımız davetlidir.
GENÇLEŞEN TÜRKÜLER KONSERİ
Kültür ve Sanat Şehri Bilecik’in Mart ayı kültürel ve sanatsal etkinliklerine renk katacak bir diğer etkinlik ise Gençleşen Türküler Konseri olacak.
Gençleşen Türküler Proje Topluluğu tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlikte katılımcılar, birbirinden güzel türkülerle güzel zaman dilimi geçirecekler.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde, 31 Mart Cuma günü Saat: 20:00’de gerçekleştirilecek olan etkinliğe bütün halkımız davetlidir.
ÇOCUKLARIMIZ MART AYINDA DA BİRBİRİNDEN GÜZEL OYUNLARLA BULUŞACAK
Kültür ve Sanat Şehri Bilecik’te gerçekleştirilecek olan Mart ayı etkinlikleri kapsamında yetişkinler birbirinden güzel aktivite ile buluşurken, çocuklarımız da birbirinden güzel tiyatro ve sinema oyunları ile buluşuyor.
Çocuklarımız etkinlikler kapsamında; 5 Mart Pazar günü Saat: 13’00’te, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde, ”Kırmızı Başlıklı Kız” aldı oyunu ücretsiz olarak izleyebilecekler.
Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın çocuklarımıza hediye ettiği ve her Pazar günü sahne alacak oyunlar kapsamında ayrıca 12 Mart Pazar günü ”Afacanlar İş Başında” adlı oyun ile buluşacaklar.
Mart ayı etkinlikleri kapsamında çocuklarımız ayrıca; 19 Mart Pazar günü Saat: 13:00’te; ”Red Blue” adlı oyun ile buluşurken, 26 Mart Pazar günü saat: 13:00’te ”Keloğlan Kampta” adlı oyun sahne alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.