DOLAR
32,5967
EURO
34,8303
ALTIN
2.503,68
BIST
9.460,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

‘’KURUMLARIMIZLA EL ELE VEREREK ŞEHRİMİZİ 2023’E HAZIRLIYORUZ’’

BAŞKAN CAN:

‘’KURUMLARIMIZLA EL ELE VEREREK ŞEHRİMİZİ 2023’E HAZIRLIYORUZ’’

Belediye Başkanı Nihat Can, beraberinde AK Parti Merkezi İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte Valimiz Bilal Şentürk başta olmak üzere ilimizdeki kurumları ziyaret etti.

Beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman ve partililerle birlikte ilimizdeki kurumları ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindeki heyet çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi.

Kurum yetkilileri ile ilimizde yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Parti Teşkilatındaki arkadaşlarımızla birlikte başta Sayın Valimiz Bilal Şentürk ve ilimizdeki kurumların yetkilileri ve çalışanları ziyaret ettik. Bilecik Belediyesi olarak şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da genel ve yerel idare işbirliği içerisinde ilimize ve hemşehrilerimize güzel hizmetleri sunmak istiyoruz. Bu anlamda katkı veren bütün kurum ve kuruluşlarımızın yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Kurumlarımızla el ele vererek, şehrimizi 2023’e hazırlıyoruz. Çalışmalarımızla Bilecik çok daha güzel olacak’’ ifadelerini kullandı.

Valimiz Bilal Şentürk ve kurum yetkilileri de ziyaretten duydukları Memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanımız Nihat Can ve beraberindeki üyelere teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.