DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

KADIN SPOR YAŞAM MERKEZİ İLE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİNİN AÇILIŞI YAPILDI

KADIN SPOR YAŞAM MERKEZİ İLE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Bilecik Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesine kazandırılan Kadın Spor Yaşam Merkezi ile Sağlıklı Yaşam Merkezleri, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Açılış programına; Milletvekilimiz Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, mahalle muhtarları, belediye başkanı yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarımız katıldı.

Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunduğu açılış programında Kuranı Kerim tilaveti yapıldı.

Belediye Başkanı Nihat Can programda yaptığı konuşmada Bilecik’te bugün güzel ve anlamlı bir zamanı yaşadıklarını belirtti.

Bilecik Belediyesi tarafından her gün yeni açılış ve temel atma törenlerinin yapıldığını dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Ben öncelikle Milletvekilimiz Selim Yağcı ve siz değerli hemşehrilerime teşrifleriniz dolayısıyla teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın belediye başkanlığı döneminde temellerinin atıldığı ve birçok mahallemizde mahalle sakinlerimizin zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmeleri ve spor yapmaları amacıyla yaptığımız spor ve yaşam merkezlerimizin açılışını yapmak çok şükür sizlerle birlikte bana nasip oldu. Ben bu anlamda böyle güzel eserlerin mahallelerimize kazandırılması noktasında emekleri olan Milletvekilimize sizlerin ve kendim adına teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte daha nice böyle güzel açılışları gerçekleştiririz. Spor merkezlerimiz mahalle sakinlerimiz ve hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun’’ ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI:

‘’CANLA BAŞLA İLK GÜNKÜ HEYECANLA ÇALIŞAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ NİHAT CAN’A TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Milletvekili Selim Yağcı ise konuşmasında yapılan eserin mahalle sakinleri ve Bilecik’e hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimiz ve insanımız için güzel çalışmaların yapıldığı vurgusunu yapan Milletvekili Selim Yağcı, 10 Kasım’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmet ve minnet duyguları ile andıklarını belirterek, vatan uğruna şehit olan kahraman erlerimize de Cenabı Allah’tan rahmet diledi.

Bilecik’in her gün birçok alanda gelişip büyüdüğünü dikkat çeken Milletvekili Selim Yağcı, konuşmasında şunları söyledi:

‘’15 yıl öncesine döndüğümüzde Hürriyet Mahallesinde gerçekten buraları tarla şeklinde idi. Burada yapılaşma oranı yüzde 20’lerde idi. Bizler göreve geldiğimizde hemen bir çalışma programı çıkardık ve buraların gerek resmi kurumlar, devlet daireleri ve gerekse özel teşebbüs eliyle birçok yapıya sahip olması konusunda hem fikir olduk. Hemen burada bir askeri kurumun kazandırılması noktasında gayret gösterdik. Daha sonra Kapalı Pazar ve KYK Öğrenci Yurdu ile devam ettik. Gençlik Merkezleri, kültür ve kongre merkezi yanı sıra güzel bir cami kazandırılması noktasında çalışmalar yaptık. Çok şükür geldiğimiz bugün itibariyle Hürriyet ve Bahçelievler Mahallelerimiz şehrimizin en güzel alanlarından biri haline geldik. İnşallah el birlik içinde böyle güzel eserleri kazandırmaya devam edeceğiz. Bu anlamda bizden almış olduğu hizmet bayrağını en üst noktalara taşıma gayretinde bulunarak ve Canla Başla İlk Günkü Heyecanla diyerek, hizmetlerini sürdüren Belediye Başkanımız Nihat Can kardeşime ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu tesisin de mahalle sakinlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Kuranı Kerim tilavetinin yapıldığı programda daha sonra Hürriyet Mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi ile Sağlıklı Yaşam Merkezlerinin açılışı gerçekleştirildi.

Milletvekilimiz Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can ve mahalle sakinleri daha sonra spor merkezlerini gezerek, bilgi aldı.

Mahalle sakinlerinin memnuniyetlerini ifade ettiği açılış programında konuklara pilav ve ayran ikram edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.