DOLAR
32,3659
EURO
35,0042
ALTIN
2.325,73
BIST
9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Kablo hırsızları suçüstü yakalandı.

Bilecik İli Bozüyük İlçesinde 21 Şubat 2017 tarihinde çok sayıda ev ve işyerinden hırsızlık olayını gerçekleştiren şebeke üyelerinin yakalanması ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmalarının ardından bu kez de haklarında çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan (2) kablo hırsızı suçüstü yakalandı.

Bozüyük İlçesinde son günlerde ciddi artış gösteren hırsızlık olayları nedeniyle başta köy muhtarları olmak üzere vatandaşlar hırsızlık olaylarına karşı jandarma ekiplerince bilgilendirilmiş ve şüpheli araç ve şahıs görmeleri halinde jandarmaya anında ihbarda bulunmalarının ve kolluk-vatandaş işbirliğinin önemi anlatıldı.

Bölgede yaşayan vatandaşların bu konuda gösterdiği duyarlılık ve jandarma ekiplerine verdiği destek neticesinde, 28 Şubat 2017 tarihinde İnegöl-Bozüyük karayolu kenarında bulunan bir işletmeye ait elektrik kablolarını çalmaya teşebbüs eden (2) şüpheli suçüstü yakalandı.

156  Jandarma İmdat hattına gelen ihbar üzerine olay yerine intikal eden devriye tarafından ilk olarak A.K. isimli şüpheli yakalanmış, olay yerinden kaçmaya çalışan ve hakkında 7 ayrı suçtan (Tehdit (2), hükümlü veya tutuklunun kaçması, resmi belgede sahtecilik, hakaret, silahla tehdit, fuhuş için başkasına kadın tedarik etme) arama kaydı bulunan A.D. isimli şüpheli ise vatandaşların bizzat destek verdiği çalışma neticesinde, kaçmaya çalışırken saklandığı ağaçlık alanda yakalandı.

Ele geçen hırsızlık malzemesi işyeri sahibine teslim edilmiş, yakalanan (2) şüpheli Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alındı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.