DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

İSMETPAŞA MAHALLESİNDE İFTAR SOFRASI KURULDU

İSMETPAŞA MAHALLESİNDE İFTAR SOFRASI KURULDU
Bilecik Belediyesi tarafından mahallelerde kurulan sevgi, kardeşlik ve paylaşma sofrası bu kez İsmetpaşa Mahallesinde kuruldu.
Mahalle Konağı meydanında kurulan iftara, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Mahalle Muhtarı İlhami Çınar ve mahalle sakinleri katıldı.
Mahalle sakinlerinin aynı sofrada iftar açarak, birlik ve beraberlik tablosunun oluştuğu yemekte konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Bilecik Belediyesi olarak gerçekleştirilen faaliyetlerle Ramazan ayının en güzel şekilde değerlendirildiğini kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:
”Öncelikle hepinizin Ramazan Şerifi mübarek olsun. Böyle güzel bir günde sofralarınıza kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğimiz gibi Ramazan sevgi ve hoşgörü ayı, yardımlaşma ve paylaşma ayı. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst düzeye çıktığı bir ay. Bizler de Dirilişin, Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’imizde şehrimizin her bir noktasında geleneklerimize uygun şekilde birlik ve beraberlik içinde Ramazanı Şerifi değerlendiriyoruz. İftarlarımızı birlikte yapıyoruz, sahurlarımızı yapıyoruz. Cenabı Hak yapmış olduğumuz ibadetleri dergahında kabul buyursun. İnşallah burada olduğu gibi gelecek zaman dilimleri içerisinde daha iyi şartlarda, sağlık ve sıhhat içinde bir arada olmayı bizlere nasip etsin. Böyle güzel bir sofranın kurulmasında katkısı olan temizlik şirketimiz Şafak Temizlik’in yetkililerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Şimdiden yaklaşan Kadir Geceniz ve bayramınızı tebrik ediyorum. Cenabı Allah her zaman sizin gibi dostlarla güzellikler içinde olmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.
Yoğun ilgi ve katılımın olduğu iftar programında çocuklar da kendileri için hazırlanan oyun ve eğlence alanında gönüllerince eğlendi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, iftarın ardından mahalle sakinleri ile çay içerek, sohbet etti.
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.