DOLAR
32,3372
EURO
35,0918
ALTIN
2.308,16
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

EDEBALİ ORTAOKULU SENTETİK SAHASI ÖĞRENCİLERİN HİZMETİNE SUNULDU

EDEBALİ ORTAOKULU SENTETİK SAHASI ÖĞRENCİLERİN HİZMETİNE SUNULDU
Bilecik Belediyesi tarafından 2017-2018 Eğitim ve Öğretim dönemi dolayısıyla öğrencilerimiz için hazırlanan Edebali Ortaokulu Sentetik Sahası, öğrencilerin hizmetine açıldı.
Geçtiğimiz yıl 5 adet sentetik sahayı öğrencilerimizin hizmetine sunan Bilecik Belediyesi, bu yıl da yapımı tamamlanan 5 adet yeni sentetik sahayı öğrencilerimizin hizmetine sunuyor.
Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın öğrencilerimize yeni eğitim dönemi hediyesi niteliğinde olan Edebali Ortaokulu Sentetik Sahası, çocuklarımızın hizmetine açıldı.
Şu ana kadar akıllı tahta, eğitim ve öğretim setleri, öğretmen odaları yenileme çalışması, okul park ve bahçelerinde düzenleme ve yenileme çalışmalarına imza atan Bilecik Belediyesi iki yılda 10 adet okulumuzu sentetik saha ile buluşturdu.
Edebali Ortaokulu Sentetik Sahası, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun, meclis üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katılımıyla gerçekleştirildi.
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:
”HER EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİNDE YENİ BİR HİZMETİ ÇOCUKLARIMIZA SUNMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
Öğrencilerin yoğun sevgi ve ilgisi ile karşılanan Belediye Başkanı Selim Yağcı programda yaptığı konuşmada,çocuklar ve gençleri çok sevdiğini belirterek, şunları söyledi:
”Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi gelecek sizlerle var olacaktır. Bizim görevimiz sizleri en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Bu hazırlık bir taraftan eğitim, öğretim ve bilgiyi kazanmakla olurken, diğer taraftan da gerçekten sağlıklı bir beden yapımı içerisinde olmak son derece önemlidir. Milli Eğitim Müdürlüğü ve belediyemiz işbirliğinde her yıl bir eğitim ve öğretim projesini gerçekleştiriyoruz. İki yıldır okullarımıza sentetik sahalar kazandırıyoruz. Bugün de Edebali Ortaokuluna kazandırdığımız sahamızı hizmete açıyoruz. Bizler, sizlerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanmanız için çok güzel işler başarıyoruz. Bilecik’te bu zamana kadar 120 ‘yi aşkın çocuk parkı ve spor alanlarını gerçekleştirdik. Her okulumuzda oyun alanları oluşturduk. Eğitimin her alanında belediyemizin imkanları doğrultusunda katkı sunmaya çalışıyoruz. Çocuk sinemamızda her gün 15:00 ile 17:00 saatleri arasında ücretsiz çocuk sinemaları sunuyoruz. Pıtırcık Kapalı Oyun alanı, çocuklarımıza iyi hizmetler veriyor. Bu anlamda güzel ve başarılı hizmetlerimiz devam edecek. Ben bu anlamda bu güzel eserin sizlerin hizmetine sunulmasında katkısı olan Valimiz ve Milli Eğitim Müdürümüze, belediye meclis üyelerimize, çalışma arkadaşlarımıza ve bütün hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise konuşmasında;  eğitimde aslolan üç unsurun var olduğunu belirterek; ”Öğrencinin aklına, duygusuna ve yeteneğine dokunabilmektir esas olan. İşte aklına ve duygusuna dokunduğumuz yerde yeteneğine dokunabilmek adına böyle bir eseri okulumuza kazandırdığı için Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya çok teşekkür ediyor, bu tesisin öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum’ ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı ve beraberindekiler, Edebali Ortaokulu Sentetik Saha’nın açılışını yaptı. Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a sahanın anahtarını teslim eden Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya, Okul Müdürü Mustafa Ejder tarafından Teşekkür plaketi taktim edildi.
Açılış programı Belediye Başkanı Selim Yağcı ve diğer protokol üyelerinin sahada öğrencilerle birlikte top oynamasıyla sona erdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.