DOLAR
32,8036
EURO
34,7732
ALTIN
2.506,80
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

Campbell, yeni yaşına Bodrum’da girdi

İngilizlerin dünyaca ünlü top modeli Naomi Campbell, sevgilisi Rus milyarder Viladimir Voronin, modacı Stefano Pilati ile birlikte dün akşam saatlerinde özel bir jet ile Milas-Bodrum Havalimanı’na geldi. Helikopter ile Yalıkavak’taki Palmarina’ya geçen Cambell ve beraberindekiler ünlü mankenin doğum gününü kutlamak için Önder Bekensir’in işletmeciliğini yaptığı Cipriani Restoran’a gitti.

RESTORAN KAPATTILAR

Restorana başka müşterilerin kabul edilmediği gecede balık, ahtapot salatası, kalamar dolması, salata ve şaraptan oluşan bir menü tercih eden Campbell için özel bir doğum günü pastası hazırlandı. Campbell bu mutlu günü kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden ‘Anne beni iyi ki dünyaya getirmişsin’ mesajı yazıp 1 yaşındaki fotoğrafını ilave ederek kutladı.

KATE MOSS DA KATILACAK

Ünlü İngiliz mankenin bu akşam Montecarlo’daki Billionaire Club’ta saat 23.00’te ikinci bir doğum günü kutlaması düzenleneceği bu kutlama manken arkadaşı Kate Moss’un da katılacağı öğrenildi. Ünlü mankenin doğum günü kutlamasının görüntülenmemesi için marina ve restoran etrafında geniş güvenlik önlemi alındığı görüldü.

MONTE CARLO’YA UÇTU

Bodrum’da 44’üncü doğum gününü kutlayan İngilizlerin dünyaca ünlü top modeli Naomi Campbell, Rus milyarder sevgilisi Vladimir Doronin ile birlikte Bodrum’dan Monte Carlo’ya uçtu. Sevgilisi Doronin ve modacı Stefano Pilati ile birlikte geldiği Yalıkavak Palmarina içerisindeki Cipriani Restoran’da doğum gününü kutlayan Campbell, bugün öğle saatlerinde aynı marinaya helikoptere binmek için geldi. Üzerinde beyaz yazlık şapkası ince dekolte bir kıyafet bulunan ve Bodrum sandaleti giyen Campbell’i görüp tanıyan bazı turistler ise fotoğraflarını çekti. Helikopterin bulunduğu platforma Rus sevgilisi ile el ele gelen Campbell’in oldukça neşeli olduğu görüldü. Platformun ucunda Yalıkavak koyu ile hatıra fotoğrafı çektiren ünlü manken, ardından helikoptere bindi.

Rus milyarderin Milas- Bodrum Havalimanı’nda bekleyen jetine hareket eden çiftin bu akşam saat 23.00’de Monte Carlo’daki Billionaire Club’ta ikinci bir doğum günü kutlaması düzenleyeceği belirtildi.

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.