DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

YAĞLARIN GÜCÜNÜ KEŞFEDİN!

YAĞLARIN GÜCÜNÜ KEŞFEDİN!

LR ZEITGARD Beauty Diamonds Radiant Youth Oil, içeriğindeki birbirinden güçlü doğal yağ çeşitleri ve vitaminler ile cildi yenileyerek ekstra ışıltı kazandırıyor.

Soğuk hava ve çevresel koşullar cildimizi olumsuz bir şekilde etkiliyor. Özellikle sonbahar ve kış mevsiminde cildimiz nemini kaybediyor, güçsüzleşiyor ve daha fazlasına ihtiyaç duyuyor. LR ZEITGARD Beauty Diamonds Radiant Youth Oil, içeriğindeki değerli yağlar ile yoğun Anti-Aging bakımı sağlayarak, cilde ihtiyacı olan tüm bakımı sağlıyor.

Besleyici ve yenileyici Anti-Aging bakımı

ZEITGARD Beauty Diamonds Radiant Youth Oil, temel bakım için kullanıldığında besleyici ve yenileyici özelliği ile cilde pürüzsüz, sıkı ve genç bir görünüm kazandırıyor. Cilt temizliğinden sonra sabah ve akşam 3-5 damlayı yüzünüze yayarak uyguladığınızda cilt kendini yeniliyor.

Nem kaybına karşı yoğun koruma

Anti-Age yağ takviyesi olarak cilde derinlemesine etki ediyor ve ipek gibi yumuşacık bir cilt için zengin içerikli bir bakım sağlıyor. Gündüz veya gece kreminin üzerine birkaç damla damlatıldıktan sonra cilde uygulanması durumda nem kaybını önleyici bir etki gösteriyor.

Genç bir görünüm

ZEITGARD Beauty Diamonds Radiant Youth Oil, pürüzsüz ve sıkı bir cilt içinAnti-Age yağ maskesi olarak da tercih edilebiliyor. Yaklaşık 10 damla yüz boyun ve dekolte bölgesine uygulandığında, dakikalar içerisinde etkisini gösteriyor ve cildi gençleştiriyor.

LR ZEITGARD Beauty Diamonds Radiant Youth Oil 30 ml Satış Fiyatı: 159,90 TL

LR Health & Beauty Hakkında

1985’ten bu yana güzellik ve sağlık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren LR Health & Beauty; dünyanın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden birisidir. “More Quality For Your Life” sloganıyla müşterilerine yüksek kalitede Aloe Vera içeriğiyle ön plana çıkan el, yüz, vücut, saç ve bebek bakım ürünleri, yaşlanma karşıtı ürünler, gıda takviyeleri ve kozmetik ürünleri sunan LR, bu sene Türkiye’deki 15. Yılını kutlamaktadır. Dünya çapında 27 ülkede faaliyet gösteren LR, bünyesinde bulundurduğu 1.200 çalışanı, yüz binlerce kayıtlı iş ortağı ve müşterisiyle global doğrudan satış sektörünün önde gelen oyuncularındandır. İnovasyona ve yüksek kaliteye önem veren LR, yüksek teknoloji kullanılan Ar-Ge tesislerinin yanı sıra, bu sene Avrupa’nın en modern Aloe Vera üretim tesisini kurmuştur. Dünyanın en büyük Aloe Vera üreticilerinden birisi olan LR’ın ürünleri IASC (International Aloe Vera Science Council), INSTITUT FRENSENIUS kalite sertifikalarına ve DERMATEST onayına sahiptir. LR’ın Bruce Willis, Karolina Kurkova, Emma Heming-Willis, Guido Maria Kretschmer ve Cristina Ferreira gibi ünlülerle yürüttüğü iş birlikleriyle oluşturduğu özel parfüm serileri, dünya çapında 40 milyonun üzerinde satış rakamıyla kalitesini ispatlamıştır. Yüksek Alman kalitesindeki ürünleri, benzersiz otomobil konsepti, satış ortaklarına sunduğu mesleki eğitim hizmetleri ve şeffaf pazarlama planları, LR başarısının arkasındaki temel faktörlerdir. LR bünyesinde 2006 yılında, çocukların korunması amacıyla dünya çapında projeler gerçekleştirmek üzere LR Global Kids Fund kurulmuştur. LR, Avrupa Doğrudan Satış Derneği (SELDIA) ve Türkiye Doğrudan Satış Derneği (DSD) üyesidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.