DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BOZÜYÜK’TE BAŞARILI İŞ KADINLARI BAŞARI HİKAYELERİNİ ANLATTI

BOZÜYÜK’TE BAŞARILI İŞ KADINLARI BAŞARI HİKAYELERİNİ ANLATTI
Bozüyük’te Dünya Kadınlar Günü ve Girişimcilik Haftası nedeniyle “İş Kadınlarının ve İş Adamlarının Başarı Hikâyeleri” konulu düzenlenen panel yoğun ilgi gördü.
Bozüyük Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Kent Konseyi ve Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği’nin iş birliği ile düzenlenen panel programı ile iş dünyasını topluma daha yakından tanıtmak ve öğrencilerin girişimciliğe özendirilmesi amaçlanıyor. Panelin ilk bölümüne Bozüyük Garnizon Komutanı Binbaşı Alper KOÇ, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, Bozüyük TSO Başkanı Buğra LEVENT, Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, Bozüyük Milli Eğitim Müdürü Halis ÇELİK, Dernek yöneticileri, öğrenciler ve çok sayıda izleyici katıldı. Panelde Meryem ÖZEN İNCİK ve Azize Yasemin PAŞALIGİL katılımcılara iş dünyasında elde ettikleri başarıları, başarı hikâyelerini anlattı. Panel sonunda katılımcılara protokol tarafından plaket ve çiçek takdim edildi. Burada konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “öncelikle düzenlenen bu program nedeni ile sizlere çok teşekkür ediyorum. İş dünyası her zaman doğru kararlar almayı, yerinde değerlendirmeler yapmayı ve karşılıklı güveni esas alan bir unsurdur. Sizler salonda bulunan genç arkadaşlarım geleceğin iş adamları ve iş kadınları olarak her zaman doğru kararlar almanızı ve öncelikli olarak karşınızda bulunan kişiye güven sağlamanızı öneriyorum” dedi.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen panel sonrasında ünlü şarkıcı Hilal ÇOŞGUN sahne alırken verilen mini konserde salonda bulunan seyirciler oldukça eğlenceli anlar yaşadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.