DOLAR
32,3154
EURO
35,1147
ALTIN
2.292,51
BIST
9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BOZÜYÜK BELEDİYESİ PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI
Bozüyük Belediyesi tarafından personele yönelik, “Proje Döngüsü Yönetimi ve Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı” eğitimi verilmeye başladı.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi fuaye salonunda başlayan eğitimler Proje Uzmanı ve Eğitmen Hamza KOCATEPE tarafından veriliyor. Profesyonel iş dünyası içinde ve özellikle de kamu kurum ve kuruluşlarında projelerin etkin, süreklilik içeren ve vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda analiz edilerek yapılması yöntemlerinin anlatıldığı eğitim 5 gün boyunca devam edecek. Eğitim sırasında Belediye Personeline sorun analizinin en iyi şekilde yapılması, bölgesel sorunlar göz önünde bulundurularak yapılacak faaliyetlerin bu doğrultuda gerçekleştirilmesi ve projelerin tasarım sürencinde maksimum fayda sağlaması için yapılması gerekenler ayrıntılı olarak anlatılıyor. Eğitimi veren Proje Uzmanı KOCATEPE yapılan çalışma ile ilgili olarak; “Türkiye atıl durumdaki yatırımlar ve kullanılmayan projeler ile dolu bir yer haline geldi. Bizler burada Bozüyük Belediyesi’nin başarılı projelerine devam etmesi için mevcut analiz becerisinin arttırılması yönünde eğitim vererek faydalı olmaya çalışıyoruz” dedi. Eğitim çalışmasında personelin yanı sıra Başkan Yardımcıları Mustafa YÜRÜKCÜ ve Nazmi KURU’da yer alırken dünya ve Türkiye’de projelerde sorun analizi konusunda uzmanlaşmış şehirler ve faaliyetleri de anlatıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.