DOLAR
32,4432
EURO
34,7490
ALTIN
2.439,32
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Biz Rahat Uyuyalım Diye Mehmetçik Nöbette

Biz Rahat Uyuyalım Diye Mehmetçik Vatan Nöbetinde

En zor şartlarda bile vatanı için durmadan ve yılmadan fedakârca görev yapan Kahraman Mehmetçiklerimizin zirvelerdeki zorlu mücadelesi aralıksız devam ediyor.

Ülkemizi bölmeye çalışan PKK/KCK gibi terörist unsurlara karşı 7 gün 24 saat, aralıksız, vatan savunmasını sürdüren Türk Silahlı Kuvvetleri,  halkımıza yönelik terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğini sağlamak amacıyla görev başında.

Milli Savunma Bakanlığı ”Her dağın zirvesi Mehmetçik” adlı videoyu, video paylaşım platformu Youtube üzerinde yayınladı.

Dağların zirvesinde konumlanan Mehmetçikler bölgede kuş uçurtmuyor. Karakol’daki askerler nöbet tutarken, diğer askerlerimiz devriye görevini icra ediyor. Mehmetçikler dağın zirvesinde de olsa disiplini elden bırakmıyor. Traşını oluyor, yemek ihtiyacını kendisi karşılıyor.

Videoda Kahraman Mehmetçikler adına konuşan bir asker, ” Biz burada olduğumuz sürece biliyoruz ki Türkiye’deki 80 miyon vatandaşımız anneler, aileler rahat uyurlar. Onların rahat uyuması aslında bizim için en büyük mutluluk. Onların edeceği her dua bizim burada daha güvenli, moral, motivasyonlu bir şekilde yani onların arkamızda olduğunu bilmek bizim motivasyonumuzu ekstra yükseltiyor burada. ” ifadelerinde bulundu.

Mehmetçikler, havan topu atışları ve bixi olarak bilinen PK makineli tüfeği ile terör unsurlarına göz açtırmıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.