DOLAR
32,5021
EURO
34,7759
ALTIN
2.491,03
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

Bilecik’te TEDES devreye girmedi

Bilecik’te TEDES henüz devreye girmedi

Bilecik’te kentin çeşitli noktalarına  hız denetimi yapmak için kurulan Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES)’in henüz devreye girmediği Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından açıklandı.

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay’dan alınan bilgiye göre, şu anda kameraların kurulduğu ve test işlemlerinin yapıldığı öğrenildi.

Bilecik Belediye Başkanlığından konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapıldı:

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada; kısa bir süre sonra uygulamaya girecek olan Elektronik Denetleme Sistemi hakkında bazı internet yayın organlarında çıkan haberlere ilişkin bilgi verildi.
Bazı internet yayın organlarında Elektronik Denetleme Sistemi hakkında yapılan haberlere ilişkin basın açıklaması yapılması gereği görülmüştür. Birçok şehirde uygulanan ve Trafik yoğunluğunu en aza indirerek, can ve mal kaybını en az seviyeye getiren uygulama Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen bir çalışmadır. Her gün gelişen ve büyüyen Bilecik’te trafik akışını hızlandırmak, trafik kuralı ihlallerinin önüne geçmek ve hem vatandaşlarımız için hem de sürücüler için zaman tasarrufu sağlamak amacıyla yapılan çalışma halihazırda hizmet vermemektedir. Sistemin tamamlanması ve hizmete girmesiyle bu konuda vatandaşlarımız bilgilendirilecektir. Tasarruf ve uygulama yetkisinin Bilecik Emniyet Müdürlüğünde olduğu uygulama, Bilecik Belediyesi nezdinde gerçekleştirilen bir uygulama değildir ve bu konudaki yaptırımlar da Belediyenin yetkisi dahilinde değildir. Uygulama halen hizmete girmemiş olmakla birlikte uygulamanın başlayacağı tarih, Belediyemiz tarafından kamuoyuna duyurulacaktır. Bu konuda vatandaşlarımızın rahat olmaları bilgisini paylaşmak isteriz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.