DOLAR
32,4984
EURO
34,6114
ALTIN
2.481,57
BIST
9.577,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
25°C
Bilecik
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Bilecik’te Miraç Kandili dolayısıyla helva ikramı

MİRAÇ KANDİLİ DOLAYISIYLA HELVA İKRAMI

 

Bilecik Belediyesi tarafından Miraç Kandili dolayısıyla şehir merkezinde irmik helvası ikram edildi.

 

Bilecik Belediyesi tarafından mübarek gün ve bayramlarda düzenli olarak uygulanan gelenek kapsamında şehir merkezindeki Şehitler Parkı önünde vatandaşlara helva ikram edildi.

 

Ülkemiz ve Milletimizin birliği için duaların edildiği helva ikram programında Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Bilecik Belediyesi meclis üyeleri, vatandaşlara kendi elleriyle helva ikram etti.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada yaptığı açıklamasında;  Bilecik Belediyesi olarak güzel bir geleneği sürdürmeye çalıştıklarını belirterek, ”Bu gece Kutlu bir gece. Öncelikle bütün İslam aleminin Miraç Kandilini tebrik ediyorum. Cenabı Allah sevgili Peygamberimize layık bir ümmet olmayı bizlere nasip etsin. Ülke ve millet olarak birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Bu gece hürmetine bütün şehitlerimize rahmet etsin.” ifadelerini kullandı.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ikramın ardından vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.