DOLAR
32,4895
EURO
34,9613
ALTIN
2.431,71
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:
”BAŞBAKANIMIZ VE BAKANLARIMIZI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KARŞILAYAN HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı açıklamada;”14 Nisan Perşembe günü ilimize teşrif eden Başbakanımız Binali Yıldırım ve Kıymetli Eşleri Semiha Yıldırım,  Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekilimiz Şaban Dişli, Kültür ve Turizm Bakanımız Prof. Dr. Nabi Avcı, Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve beraberindeki kıymetli konukları büyük bir coşkuyla karşılayan hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Açıklamasında ayrıca; ”Gerçekleştirilen organizasyonun hazırlanmasında emeği olan başta AK Parti İl ve İlçe Başkanlığı ile değerli üyelerine, ilimizdeki güvenliği sağlayan Emniyet Müdürlüğü Teşkilatımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Halk oylamasına iki gün kala Bilecik’te büyük bir coşku ve heyecanın yaşandığına vurgu yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:
”Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ilişkin yapacağımız halk oylamasına günler kala, büyük bir ev sahipliğine imza attı. Bu anlamda, ilimize teşrif eden Başbakanımız Binali Yıldırım ve Kıymetli Eşleri Semiha Yıldırım,  Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekilimiz Şaban Dişli, Kültür ve Turizm Bakanımız Prof. Dr. Nabi Avcı, Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve beraberindeki kıymetli konukları büyük bir coşkuyla karşılayan hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Bilecik, sergilenen bu tablo ile her zaman kendisine yakışanı yaptı ve kendileri ve ülkesi için çalışan devlet ve hükümet büyüklerini en güzel ve en coşkulu şekilde karşıladı. Bu anlamda Osmanlı Devletinin filizlerinin atıldığı Bilecik’imize teşrif eden Başbakanımız Binali Yıldırım ve Kıymetli Eşleri Semiha Yıldırım,  Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvikilimiz Şaban Dişli, Kültür ve Turizm Bakanımız Prof. Dr. Nabi Avcı, Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve beraberindeki kıymetli konuklara teşekkür ediyor, kutlu davadaki çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Diriliş’in Şehri Bilecik’in; 16 Nisanda da Mazlumların ve Mağdurların Gür Sesi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve ekibinin yanında yer alacağına olan inancımı belirterek, selam ve saygılarımı sunuyorum.”
10 Ek
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.