DOLAR
32,3869
EURO
35,2153
ALTIN
2.326,10
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN 4 NİSAN SOKAK HAYVANLARI GÜNÜ AÇIKLAMASI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN 4 NİSAN SOKAK HAYVANLARI GÜNÜ AÇIKLAMASI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada; ”Sokak Hayvanlarına ilişkin birçok güzel çalışmayı sergileyen bir belediye olarak, bundan sonraki süreçte de can dostlarımız olan sokak hayvanlarının yaşam standardını en iyi yerlere getirmeye çalışacağız” dedi.

Açıklamasında Bilecik Belediyesi’nin şu ana kadar sokak hayvanlarına ilişkin yaptıkları çalışmalara değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Bilecik Belediyesi olarak hizmete geldiğimiz günden bu yana yapmış olduğumuz çalışmalar, sokak hayvanlarına vermiş olduğumuz önemin bir göstergesidir. Yaratılanı yaratandan ötürü sevmek düşüncesi doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştiren bir yönetim olarak, şu ana kadar gerçekten sokak hayvanlarımıza yönelik birçok güzel çalışmayı gerçekleştirdik ve bundan sonra da bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Hizmete geldiğimiz ilk günden bu yana sokak hayvanlarının barınma şartları ve yaşam olanaklarını en iyi yere getirme gayretinde olduk. Geçtiğimiz yıllarda ilimiz sokak hayvanlarının hizmetine sunduğumuz Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, çevre il ve bölgemizdeki örnek projelerden biridir. Bu tesis ile birlikte hareket halinde olan Can Dostları Müdahale Aracımız da sokak hayvanlarımıza yönelik güzel çalışmalar ortaya koyuyor. Yine geçtiğimiz yıl, şehrimizin birçok noktasına yerleştirdiğimiz Beslenme Noktaları ve Mamamatik Noktası da bu anlamda güzel sonuçlar veriyor. Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizdeki 2 Veteriner Hekim ve personeli ile sokak hayvanlarımıza en güzel şekilde hizmet veriyoruz. Bu çalışmalarımız ile yaz ve kış mevsiminin bütün olumsuzluklarına karşı can dostlarımızı koruyor ve yaşatıyoruz. ” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.