DOLAR
32,4962
EURO
34,7711
ALTIN
2.487,71
BIST
9.539,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI, BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI, BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI
Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye bahçesinde gerçekleştirilen programda belediye personeli ile bayramlaştı.
Belediye Sarayı bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında Belediye Başkanımız Selim Yağcı, belediye çalışanlarının bayramını tebrik etti.
Bilecik Belediyesi ailesi olarak hep birlikte çok güzel çalışmalara imta atıldığına vurgu yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediyeciliğin önemine değinerek, şunları kaydetti:
”Ben öncelikle hepinizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Cenabı Hak, çocuklarımızla ailemizle sağlık ve sıhhat içinde nice bayramlara ermeye bizlere nasip etsin. Sizlerle birlikte 13 yıllık zaman zarfında hemşehrilerimize ve şehrimize güzel çalışmalar sunduk. Bu topraklarda doğup büyüyen bir fani için bu süre boyunca hemşehrilerimizin hizmetkarlığını yapmak, büyük bir şans ve büyük bir fırsat.   Belediyecilik, çok şerefli ve önemli bir iş olduğu gibi aynı zamanda  çok zor bir iş. Sıkıntılı bir iş. Belediyecilik toplumsal tatminin zor yakalandığı bir alan. Çıtayı ne kadar yükseltirseniz, her zaman sizden daha iyi yapılması beklenir. Yüzlerce güzel çalışmayı gerçekleştirirsiniz, ancak bir tanesindeki bir kusur sizlere çok kötü geri dönüşümler sağlayabilir. Allah’a çok şükürler olsun ki üzerimize yüklenen bu ağır görevi, sizlerle birlikte 13 yıldır, layıkı vechiyle, hemşehrilerimize yakışır bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.  Hep birlikte şu ana kadar çok güzel işler başardık ve bundan sonra da güzel ve anlamlı çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum.
Toplum ve iş hayatında sevgi ve saygının önemine dair açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı,
”Arkadaşlar, dünyadaki en büyük sermaye ve maliyetsiz iş, sevgidir. Bizlerin birbirimize göstereceğimiz sevgi ve hoşgörü aynı zamanda işimizden daha çok verim almamızı sağlayacak.  Bizler, çok şükür hiçbir zaman keşke şunu da yapsaydık demedik ve birçok güzel işi birlikte yaptık.  Bilecik’te birçok yapılmamışı ve hayal dahi edilmeyeni yapmaya gayret ettik. Ancak daha çok çalışıp daha yeni ve güzel hizmetler gerçekleştirebileceğimize inanıyorum. Önümüzdeki dönemde yeni ve sürpriz çalışmalar ile şehrimize güzel eserler kazandıracağız. Niye bizim de teleferiğimiz olmasın, niye bizim her şeyiyle donanımlı bir botanik parkımız olmasın. Aynı şekilde şehrimize yeni alışveriş merkezleri ve tesisleri hep birlikte kazandıracağımıza inanıyorum. Ben tekrar hepinizin geçmiş Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Cenabı Hak hepimize sağlık ve sıhhat içinde nice bayramlar görmeyi bizlere nasip etsin. Şu ana kadar şehrimiz ve insanımız için yaptıklarının hizmetlerden dolayı kendim ve halkım adına teşekkür ediyorum.” dedi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasının ardından belediye çalışanları ile tek tek tokalaşarak, bayramlarını tebrik etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.