DOLAR
32,5359
EURO
34,8817
ALTIN
2.429,89
BIST
9.767,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN BAKICI GİTTİĞİ HER YERDE ÇOCUKLARI MUTLU EDİYOR

 

Başkan Bakıcı’nın ev ziyaretleri Yediler Mahallesi ile devam etti

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, eşi Emine Bakıcı ile birlikte gerçekleştirdiği ev ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Yaptığı ziyaretler doğrultusunda Yediler Mahallesi’nde pekçok adrese konuk olan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Hatice-Ramazan Zeybek çiftinin evine konuk oldu. Ailesi ve komşuları ile birlikte oldukça kalabalık bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Bakıcı, vatandaşlardan gelen talepleri ve istekleri dinlerken, projeleri hakkında konuştu. Aile’ye ve komşularına kendilerini ağırladıkları için teşekkür eden Bakıcı, gittiği ev ziyaretlerinde çocukları mutlu etmeyi de bir kez olsun ihmal etmedi.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, bir sonraki ziyaretinde ise eşinin vefat ettiğini öğrendiği Ümmahan Kır’ı ziyaret ederek, baş sağlığı dileklerini iletti. Çocukları, gelinleri ve torunları ile birlikte Başkan Bakıcı’yı ağırlayan Kır ailesi Başkan Bakıcı’nın düşünceli ziyareti için teşekkür ettiler.

Ev ziyaretlerinde son olarak Yazıcı ailesinin evine konuk olan Başkan Bakıcı ve eşi, aile sakinleri ve komşuları ile görüşerek, yapılacak projeleri anlatarak, gelen soruları yanıtladı. Ziyaret ettiği tüm evlerde çocukları mutlu etmeyi ihmal etmeyen Bakıcı, kendilerini ağırlayan tüm ev sahiplerine teşekkür ederek, ev ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.