DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BAŞKAN BAKICI ATIŞ POLİGONUNU ANLATTI

BAŞKAN BAKICI ATIŞ POLİGONUNU ANLATTI, İŞÇİLERLE BİRLİKTE YEMEK YEDİ, YENİ SANAYİ ESNAFINA İŞLERİNDE KOLAYLIKLAR DİLEDİ

          

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı yoğun programı dahilinde Avcılık Atıcılık Okçuluk ve İhtisas Kulübü ve Ersoy Metal çalışanları ile bir araya gelerek yeni sanayi esnafını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı beraberindeki AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy ve yeni dönem AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adayları ile birlikte Avcılık Atıcılık Okçuluk ve İhtisas Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp üyeleri ile birlikte kahvaltı yapan Başkan Bakıcı “Bugün yılların eskitemediği mekânlarımızdan, birçoğumuzun buluşma noktası olan Bozüyük Avcılık Atıcılık Okçuluk ve İhtisas Kulübü’nü ziyaret ettik. Gerçekleştirmek istediğimiz projelerimizden bahsederken atış poligonu projemizle ilgili de bilgi verdik. Ziyaretimiz esnasında sıcak ve samimi ilgisini esirgemeyen Kulüp Başkanı, Yönetim Kurulu ve Avcılar Kulübünün tüm müdavimlerine teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi. Öğle saatlerinde ise Ersoy Metal’i ziyaret eden Başkan Bakıcı ve beraberindekiler işçilerle görüşerek işlerinde kolaylıklar dilediler. Öğle yemeğini işletme sahibi Ayhan Ersoy ve işletme personeli ile birlikte yiyen Başkan Bakıcı ve beraberindekiler çalışanlarla sohbet etme imkânı buldu.  Daha sonra gün boyu yeni sanayi bölgesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Başkan Bakıcı ve beraberindekiler esnaflara işlerinde kolaylıklar dileyerek güler yüzleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.