DOLAR
32,3695
EURO
35,0050
ALTIN
2.325,46
BIST
9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Başbakan Binali Yıldırım ayrıntılı rapor istedi

Başbakan Binali Yıldırım il başkanlarından ayrıntılı rapor istedi.
Başbakan Binali Yıldırım Ankara’da düzenlenen AK Parti İl Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada bütün teşkilatlara seslenerek, bölgedeki durumu tahlil eden ayrıntılı raporu en kısa zamanda genel merkeze iletmelerini istedi.
Başbakan Binali Yıldırım, çıkan sonucun ardından bölgede alınan oyların değerlendirilmesini önümüzdeki süreçte sakin bir şekilde ve serinkanlılıkla yapacaklarını bildirerek şöyle konuştu:
AK Parti siyasetinin gereği sürekli muhasebedir, sürekli kendini yenilemedir. Bütün teşkilatlarıma buradan ilan ediyorum. Bölgenizdeki durumu tahlil eden ayrıntılı bir raporu kısa zamanda genel merkeze iletmenizi istiyorum. AK Partinin öncü kadroları Türkiye’nin hayallerini umutlarını geleceğe yürüyüşünü sizler temsil ediyorsunuz. Demokrasi yolunda almanız gereken çok daha büyük bir mesafe var. Yapacağımız çok işimiz var. Millet yolunda, milletimizle daha fazla bütünleşmemiz gerekiyor. Bu iş bitti ama bizim bundan sonrada yapacağımız çok iş var. Bugünden itibaren ‘Hayır’ diyen kardeşlerimizi daha iyi anlamak için gayret edeceğiz onların da gönlünü kazanmak için yol bulacağız.

Böylelikle 1 Kasım 2015 seçimlerinde %46,31 (61.338 oy )oy aranını, 16 Nisan Anayasa değişikliği referandumunda resmi olmayan sonuçlara göre %48,86’ya (65.867 oy) çıkarmasına rağmen Türkiye’de ”Hayır” çıkan 32 ilden biri olan Bilecik AK Parti İl Başkanlığının da en kısa sürede raporu hazırlayıp genel merkeze teslim etmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.