DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
ALTIN
2.302,59
BIST
9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Akpınar Mahalle Konağı Projesi Anlatıldı

AKPINAR MAHALLE KONAĞI PROJESİ ANLATILDI

 

Bozüyük’ün Akpınar Mahallesi’ne yapılacak Mahalle Konağı hakkında Mahalle sakinleri bilgilendirildi.

Bozüyük’ün Akpınar Mahallesi’nde mahalle sakinlerine yönelik mahalleye yapılması planlanan Mahalle Konağı ve mahallede yapılan imar çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Mahallenin misafirhanesinde yapılan toplantıya Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU, Belediye Meclis Üyesi Veysel KILIÇ, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ve mahalle sakinleri katıldı. Programda Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın çok istemesine rağmen bu toplantıya rahatsızlığı nedeniyle katılamadığını belirterek Başkan BAKICI’nın sevgi ve selamlarını iletti. Ardından Belediye Meclis Üyesi Veysel KILIÇ Mahalle genelinde yapılan imar çalışmaları ve mahalleye yapılması planlanan mahalle konağı hakkında bilgi verdi, vatandaşların sorularını yanıtladı. Meclis Üyesi KILIÇ konuşmasında yapılacak mahalle konağının 2 katlı projelendirildiğini, ilk katta muhtar odası, erkekler için düğün salonu ve şark odası bulunduğunu, gündüz bayanlara akşam erkekler hizmet verecek soyunma odaları ve duşlarıyla birlikte modern bir spor salonunun bulunduğunu, ikinci katta ise bayanlar için düğün salonu, sanatçı odası, bebek bakım odası, fuaye alanı ve mescit bulunacağını söyledi.

Programda vatandaşlardan gelen yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili soruları AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN yanıtlayarak “Bizim şu andaki mevcut sistemimizin adı demokrasi içerisinde parlamenter sistemdir. Parlamenter sistem ile yönetiliyoruz Cumhuriyet kurulduğundan bu güne kadar. BU sistemin sakat olduğu, eksik olduğu, yanlış olduğu yerleri AK Parti kurulduğu günden beri söylüyoruz. Diyoruz ki bu sistem bizim Türk milletinin yapısına, coğrafi yapısına, siyasi yapısına uymamaktadır. O sebepten dolayı da Türk usulü bir yönetim sistemi ile milletimizi yönetelim istiyoruz. Bu sistemin halkımızı daha huzurlu, Türkiye’yi daha güçlü, bir sistem yapacağından hepimiz emin olmalıyız. Biz hiçbir vatandaşımızın, evet veren vatandaşımızın da hayır verecek olan vatandaşlarımızın da maddeleri okumadan tercihini kullanmamalarını temenni ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.