DOLAR
32,3416
EURO
35,1000
ALTIN
2.310,41
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Ağrı’da Oylar Yeniden Sayılıyor

Ağrı’da Oylar Yeniden Sayılıyor

Sabah saat 9.00’da başlanan sayım işlemi sırasında kentte güvenlik önlemleri alınırken, çevre illerden çok sayıda polis ve Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) gönderildi.

Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun, oy sayımının dün yeniden başlanmasının ardından, yaya ve araç trafiğine kapatılan Erzurum Caddesi üzerindeki Adliye Meydanı’na gelerek, burada bir süre vatandaşlarla görüştü.

Bir esnafın yolların trafiğe kapatılmasının kendilerini mağdur ettiğini ifade etmesi üzerine Çoşkun, şöyle konuştu:

“Bizim derdimiz bu işlerin riskleri. Sıkıntı verebilecek insanlar, güvenlik riski. Bu riskleri bertaraf etmenin peşindeyiz. Ben de bakkal çocuğuyum, esnaf çocuğuyum. Esnafın halini çok iyi anlıyorum. Halkın güvenliğini sağlarken, kimsenin burnu bile kanamasın istemiyoruz, biz onun peşindeyiz. Sayımlar, devam ediyor ve bu sayımlar tamamlanıncaya kadar bu tedbirleri almak zorundayız. Bizim amacımız genel güvenlik ve halkın güvenliği. Ayrıca insanımız yanlış biliyor, ’15 defa sayım olmuş’ diyenler var. Burada yanlış bilgilendirmeler var. Mesele böyle yanlış bilgilendirmeler var. Buralarda toplanma, bağrışma, slogan bağırışmalar olmadan dengeli bir şekilde, zemine oturtulursa sorun kalmaz. Yolun trafiğe açılması için şuan kesin bir şey söyleyemem ama halinizi anlıyorum.”

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.