DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

“YKS Yİ KAZANDIRACAK 4 TAKTİK”

ÖĞRENCİLERE “YKS Yİ KAZANDIRACAK 4 TAKTİK” KONULU SEMİNER VERİLDİ

Bozüyük Kumral Abdal Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik “YKS’yi Kazandıracak 4 Taktik” adlı eğitim semineri düzenlendi.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Rasim KESKİN, Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programa konuşmacı olarak sosyal medya ve video paylaşım siteleri üzerinde ülke çapında yüzlerce takipçisi olan profesyonel eğitim koçu (Gri Koç) Gökhan MÜFTÜOĞLU katıldı. MÜFTÜOĞLU’nun YKS yi kazandıracak 4 taktik konulu yaptığı sunum Kumral Abdal Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından çok beğenildi. Eğitim koçu MÜFTÜOĞLU; yeni sisteme uygun olarak nasıl çalışılacağı konusunda bilgi, moral ve motivasyon ihtiyacı olan öğrencilere yardımcı olarak bilgi ve birikimlerini paylaştı. Program, sunumun ardından soru cevap bölümü ile devam etti. Programın sonunda ise Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Rasim KESKİN sahneye gelerek öğrenciler için çok değerli olan bu sunumu gerçekleştiren Eğitim Koçu Gökhan MÜFTÜOĞLU’na teşekkür ederek plaket takdim etti. Salondakilere Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın sevgi ve selamlarını ileten Başkan Yardımcısı KESKİN ayrıca öğrencilere Başkan BAKICI adına girecekleri YKS sınavında başarılar diledi. Okul Öğrenci Meclis Başkanı ve İlçe Başkanı Orhan KOZ, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya  programın düzenlenmesinde verdiği katkılardan dolayı tüm öğrenciler adına teşekkür ederek Başkan BAKICI adına Başkan Yardımcısı KESKİN’e çiçek takdim etti. Ayrıca programa katkılarından dolayı Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ’ye de hediye takdim edildi.

Programın ardından öğrenciler yarıyıl tatili öncesi yapılan bu sunum sayesinde yarıyıl tatilini daha verimli geçireceklerini ve YKS’ye daha motive bir şekilde hazırlanacaklarını belirttiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.