DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

YENİ CAZİBE MERKEZİNE KAVUŞACAK

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN:

‘’İSTASYON MAHALLESİ SOSYAL DONATI ALANLARI İLE MAHALLE SAKİNLERİMİZ YENİ CAZİBE MERKEZİNE KAVUŞACAK’’

Belediye Başkanı Nihat Can, İstasyon Mahallesi’ne kazandırılan Sosyal Donatı Alanında yaptığı incelemelerde; ‘’İstasyon Mahallesi Sosyal Donatı Alanları ile mahalle sakinlerimiz yeni cazibe merkezine kavuşacak’’ dedi.

Birçok mahallemizde birbirinden güzel hizmetlere imza atan Bilecik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesine kazandırılan İstasyon Mahallesi Sosyal Donatı Alanlarında çalışmalar devam ediyor.

Belediye Başkanı Nihat Can, Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleri, çalışmaların sürdüğü alanda incelemelerde bulundu.

Bilecik Belediyesi’nin bütün mahallelerde imar ve ihya çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüğüne dikkat çeken Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Şehrin birçok mahallesinde vizyon projeleri gerçekleştiren Belediyemiz, mahalle sakinlerinin yaşam standartlarını yükseltecek projeleri bir bir gerçekleştiriyor. İstasyon Mahallesi Sosyal Donatı Ve Yaşam Alanında incelemelerde bulunduk. Mahallenin yeni cazibe alanlarından birisi olacak proje kapsamında; sosyal donatı alanları, ticaret alanları, çocuklar için yeni oyun alanları ve parklar, dinlenme ve yeşil alanlar, kafe ve restoranlar ile spor merkezlerini barındıracak. Birçok mahallede spor ve yeni yaşam alanlarını mahalle sakinlerinin hizmetine sunmaya devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Nihat Can incelemeleri sonunda mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, görüş ve taleplerini dinledi.

Mahalle sakinleri de çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.