DOLAR
32,2984
EURO
35,1342
ALTIN
2.274,09
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C

VATANDAŞLARLA DÜN GÖRÜŞTÜ BUGÜN YERİNDE İNCELEYEREK ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

VATANDAŞLARLA DÜN GÖRÜŞTÜ BUGÜN YERİNDE İNCELEYEREK ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

Belediye Başkanı Nihat Can, bir araya geldiği İstasyon Mahallesi sakinlerinin taleplerini, ertesi gün yerinde inceleyerek, çözüme kavuşturdu.

Şehrimizdeki birçok mahallede vatandaşlarımızla bir araya gelen, talep ve görüşleri alan Belediye Başkanı Nihat Can, bir araya geldiği İstasyon Mahallesi sakinlerinin talebini ertesi gün yerine getirmek için incelemelerde bulundu.

Beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürlerinin de bulunduğu incelemelerde Belediye Başkanı Nihat Can, mahalle sakinlerinin doğal gaz talebini Mayıs ayı içerisinde yerine getireceklerini kaydetti.

Bilecik Belediyesi olarak şu ana kadar konu ile ilgili olarak çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve buna ilişkin kendi ellerinde olmayan bazı nedenler dolayısıyla doğalgaz çalışmasının başlayamadığını ifade eden Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Dün akşam İstasyon Mahallemizin sakinleri ile bir araya geldik. Mahallelimizin taleplerini aldık. Bugün de mahalle sakinlerimizi bekletmeme adına çalışmaları yerinde inceledik. Çok arzulanan doğalgaz projemizin planlamasını doğalgaz yetkilileri, başkan yardımcımız ve ilgili birim müdürlerimizle ele aldık. Mayıs ayında Hemşehrilerimize İstasyon Mahallemize doğalgaz hattını tamamlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız’’ dedi.

Mahalle sakinleri de Belediye Başkanı Nihat Can’a yakın ilgisi ve takibi dolayısıyla teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.