DOLAR
32,3192
EURO
35,0609
ALTIN
2.309,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Vali Büyükakın Basın Mensuplarıyla Biraraya Geldi

Vali Büyükakın Basın Mensuplarıyla Biraraya Geldi

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelerek Bilecik’in gelecek vizyonunu değerlendirdi.

 

Basının bir şehrin hafızası olduğunu dile getiren Vali Büyükakın, “Biz yöneticilerin yaptığı işleri kamuoyuna duyurmak kadar takip etmek, işleyişini sürdürmesini sağlamak gibi bir rolünüzde bulunuyor. Bunu önemsemenizi hizmetleri sahiplenip takip etmenizi oldukça önemsiyorum. Bilecik’in önümüzdeki 10 yılda büyük bir atak yapacağına, şehrin bambaşka bir yerde olacağına yürekten inanıyorum. Buna sizlerde, tüm Bilecikliler de inanmalı.” ifadesinde bulundu.

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada gazetecilerin beklenti ve taleplerini soran Büyükakın, basın mensupları ile tek tek ilgilenerek sorularını yanıtladı.

 

Buluşmada Vali Büyükakın’a Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu ile İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli de eşlik etti.

 

Programına, Haber228, Anadolu Ajansı, BelekomaHaber, Sakarya Gazetesi, Değişim Gazetesi, Yarın Gazetesi, Bilecik Olay ve İHA temsilcileri katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.