DOLAR
32,5567
EURO
34,9001
ALTIN
2.432,83
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Ünlü Rallici Tesettüre Girdi

 

Ünlü Rallici Tesettüre Girdi

Ünlü ralli pilotu ve televizyon sunucusu Burcu Çetinkaya tesettüre girdi.

Burcu Çetinkaya, Twitter hesabından tesettürlü fotoğrafını paylaştı. İbrahim Tatlıses ile çektirdiği fotoğrafı, “İbrahim Tatlıses…. Yek e… Bas e… ;)” notuyla paylaşan Çetinkaya konuyla ilgili, “Aldığım örtünme kararı sadece kendi manevi yolculuğumla ilgili bir karar. Ben hala Burcu Çetinkaya’yım. Uzun yıllar önce çıktığım bir yolculuk var ve bir adım daha atmak istedim sadece. Hayatımda kimseye karşı önyargılı olmadım. Çıplak gezen bir insan benden daha Allah’a yakın olabilir bunu yargılamak bana düşmez. Bu kararım sadece ve sadece kendi yolculuğumla ilgili ve kimseyi geçmişte nasıl yargılamadıysam şimdi de yargılamayacağım. Ama geçmişte beni yargılayanların sayısı oldukça fazlaydı şimdi de aynı şekilde olacak gibi hissediyorum. İnşallah herkesin önyargıları geride bırakıp yüreklere baktığı günler gelir” ifadelerini kullandı.Twitter profil fotoğrafını da değiştiren Burcu Çetinkaya, artık yarışıp yarışmayacağına yönelik sorulara ise, “tabii ki bitmedi / daha fazlası olcak bileğimin gücüyle inşallah” cevabını verdi.

Burcu Çetinkaya kimdir?

Burcu Çetinkaya, Özel Bebek Yeni Yıldız ilkokulunu bitirdikten sonra ortaokul ve lise eğitimini Robert College de tamamladı. Koç Üniversitesi Ekonomi bölümü mezun olan Çetinkaya, senaristlik ve satış-pazarlama konularında tecrübeler edindi. İngilizce, Almanca ve Fransızca bilen Burcu Çetinkaya’nın otomobil sporları kariyeri, 2005 sezonunda Hitit Rallisi ile başladı. Fiat Palio ile katıldığı ilk yarışında bayanlarda üçüncü oldu. Çeşitli yarış ve deneyimlerin ardından 2005 yılında İstanbul Bayanlar Ralli Şampiyonası’nda, 2006 ve 2007’de Castrol Fiesta Rallye Cup Türkiye Bayanlar Ralli’sinde ve 2008’de Castrol Fiesta Rallye Cup Türkiye Ralli Sınıf 3’te birinci oldu. 2006’da Türkiye Tırmanma Şampiyonası kategorisi ve 2008’de Fiesta Sporting Trophy International yarışlarında ise ikinci oldu. “Araba Sevdası” programının sunuculuğunu da yapan Çetinkaya, otomobil sporları dışında snowboard ile de ilgileniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.