DOLAR
32,6924
EURO
34,8957
ALTIN
2.508,72
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

ULUSLARARASI ŞEHİR, ÇEVRE VE SAĞLIK KONGRESİNDE BİLECİK BELEDİYESİ’NE ÖDÜL

ULUSLARARASI ŞEHİR, ÇEVRE VE SAĞLIK KONGRESİNDE BİLECİK BELEDİYESİ’NE ÖDÜL

Çevre ve Sağlıklı Kentler alanında güzel çalışmalar ortaya koyan Bilecik Belediyesi’ne; Uluslararası Şehir, Çevre ve Sağlık Kongresinde ‘’Kongre Özel Ödülü’’ layık görüldü.

Bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilen Uluslararası Şehir, Çevre ve Sağlık Kongresinde Bilecik Belediyesi, yeni bir ödül aldı.

Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Hülya Eçen Çalışkan gerçekleştirilen programa katılarak, Bilecik Belediyesi’ni temsilen taktim edilen ödülü aldı.

Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Hülya Eçen Çalışkan, 25 Belediye ve temsilcilerinin hazır bulunduğu ödül töreni hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

‘’Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın himayelerinde gerçekten güzel çalışmalar ve projeler gerçekleştiriyoruz. Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın sağlıklı şehir sağlıklı gelecek konusundaki duyarlılığı ile çalışmalarımız devam ediyor. Strateji Geliştirme Müdürlüğünün hazırlamış olduğu yaşanabilir bir çevre ile sağlıklı bir toplum için hayata geçirdiği projesi, Yaşayan Şehir Müzesi ile yeni bir ödül daha aldık. Bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilen Uluslararası Şehir, Çevre ve Sağlık Kongresi nedeniyle düzenlenen yarışmada Kongre Özel Ödülüne layık görüldük. Bu ödüllerin yeni ve güzel çalışmalar gerçekleştirmemizde bizlere enerji vereceğine inanıyorum. Kongrede ayrıca Akademik Araştırma Bildirisi çalışmamız ile başvuru yaptık ve ‘’Geleceğin Kentlerinde Hassas Gruplar” konu başlığı ile bildiri sunma hakkı kazandık. Böylece belediyemizin adını II. Uluslararası Şehir, Çevre ve Sağlık Kongresinde ve Kongre bildiri kitabında duyurmanın onurunu yaşadık.’’ ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.