DOLAR
32,3869
EURO
35,2153
ALTIN
2.326,10
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu 7 Nisan 2020

Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu 7 Nisan 2020. Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosunda mevcut durum Sağlık Bakanlığınca açıklandı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Türkiye’de koronavirüs tablosundaki mevcut durumu da açıkladığı bir basın toplantısı düzenledi.

Kısıtlamalara uyulmasının önümüzdeki süreci belirleyeceğini belirten Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, her bireyin sosyal izolasyonu bir yaşam şekli haline getirmesi gerektiğini söyledi.

Dünyada tedbirlerin alınmaya başlanmadığı dönemde ülkemizde bir yapılanmaya gidildiğini ve gerekli önlemlerin alındığını kaydeden Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, şimdi ise Toplum Bilimleri Kurulunun oluşturulacağını ve daha etkin mücadele için bu kurulun toplum için faaliyet göstereceğini söyledi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, şu anda her yaşta görülebilen bir virüsle karşı karşıya olduğumuzu belirterek, risk grubunun genişlediğini artık kronik hastalığı bulunan her yaş grubunun yüksek risk altında olduğunu bildirdi.

Hasta sayısına göre kayıp oranlarının düşük seyrettiğini kaydeden Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, kök hücre tedavisi ve plazma tedavisi gibi yöntemlerin araştırma aşamasında olduğunu ifade eden Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, aşı çalışmalarının kısa sürede sonuç vermeyeceğini fakat çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Yeterli imkanlara ve bütün kaynaklara sahip olduklarını belirten Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, vakaların daha yoğun olduğu illere ilişkin tabloları gösterdi.

 

Toplam Test Sayısı 228.868

Toplam Vaka Sayısı 34.109

Toplam Vefat Sayısı 725

Toplam Yoğun Bakım Hasta Sayısı 1474

Toplam Entübe Hasta Sayısı 987

Toplam İyileşen Hasta Sayısı1582

Bugünkü Test Sayısı 20.023

Bugünkü Vaka Sayısı 3892

Bugünkü Vefat Sayısı 76

Bugünkü İyileşen Sayısı 256

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.