DOLAR
32,3695
EURO
35,0258
ALTIN
2.325,72
BIST
9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
20°C

TOKİ GİRİŞİNDEKİ ATIL ALAN OTOPARK OLARAK DÜZENLENİYOR

BİLECİK’TE TOKİ GİRİŞİNDEKİ ATIL ALAN OTOPARK OLARAK DÜZENLENİYOR

Osmangazi Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nihat Can, mahalle sakinleriyle Halk Dolmuşu sahiplerinin taleplerini yerine getirdi.

Göreve geldiği günden bu yana birçok hizmeti vatandaşlarımızla buluşturan Belediye Başkanı Nihat Can, Osmangazi Mahallesinde yapmış olduğu incelemelerde mahalle sakinlerine güzel haberler verdi.

TOKİ GİRİŞİNDEKİ ATIL ALAN OTOPARK OLARAK DÜZENLENİYOR

Beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, ilgili birim müdürleri ve Mahalle Muhtarı Yasemin Sezer’in olduğu incelemelerde Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesinin şehrin birçok noktasında faaliyet gösterdiğini belirterek, ‘’TOKİ Mahallemizdeki vatandaşlarımızın talepleri üzerine burada ilgili arkadaşlarımızla incelemelerde bulunduk. Öncelikle halk dolmuşu sahiplerinin bizlerden bir isteği vardı. Mahalleden TOKİ girişindeki ana caddeye çıkışta dolmuş sahiplerinin bir sıkıntıları vardı. Sürücülerimiz ve dolmuş sahipleri, Mahalleden ana yola çıkışta hem rampa hem de dar mesafeden kaynaklı bir sorun yaşıyorlardı. Belediye olarak bizler buradaki dönüş alanında genişletme çalışması gerçekleştireceğiz. Böylece araçların caddeye çıkışları daha güvenli olacak. Ayrıca yine mahalleye girişin olduğu caddede yaptığımız düzenleme ile geliş ve gidişleri kolaylaştırdık. Mahalle sakinlerimizin bir diğer isteği ise TOKİ girişinde küçük bir otopark alanı idi. Bu talebe ilişkin ise üst geçidin altındaki alanda bulunan atıl bölgede ise bir çalışma yapıp burasını vatandaşlarımızın araçlarını park edebileceği bir çalışma gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun’’ ifadelerini kullandı.

Mahalle Muhtarı Yasemin Sezer de Belediye Başkanı Nihat Can’a çalışmaları ve katkıları dolayısıyla duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.