DOLAR
32,5249
EURO
34,8093
ALTIN
2.422,22
BIST
9.742,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

SİYASET VE İŞ DÜNYASI VEDA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

SİYASET VE İŞ DÜNYASI VEDA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

        

Ankara’ya tayini çıkan Bozüyük İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can için düzenlenen veda yemeği iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Yıllardır Bozüyük İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yapan Binbaşı Süleyman Can’ın tayininin çıkmasının ardından düzenlenen veda yemeği yoğun katılımla gerçekleştirildi. Misafirlerini kapıda karşılayan Binbaşı Süleyman Can her biri ile tek tek görüşerek ‘hoş geldiniz’ dedi. Programda ilk olarak Binbaşı Süleyman Can’ın Bozüyük’te görev yaptığı süre zarfındaki fotoğraflardan oluşan bir slayt gösterimi yapıldı. Ardından söz alan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “Bozüyük’te görev yaptığı süre boyunca pek çok alanda birlikte görev yapma fırsatı bulduğumuz Binbaşı Süleyman Can Bey’e teşekkürlerimi sunuyor, kendisine yeni görev yeri olan Ankara’da başarılar diliyorum” dedi. Başkan Bakıcı konuşmasının bitiminde Binbaşı Süleyman Can’a el yapımı bir hazne içerisinde Türk Bayrağı hediye etti. Başkan Bakıcı’nın ardından eşi Emine Bakıcı’da Binbaşı Süleyman Can’ın eşi Şule Hanım’a çiçek takdiminde bulundu.  Programın devamında konuşan Binbaşı Süleyman Can; “Bozüyük’te görev yaptığım süre içerisinde çok önemli anılara sahip oldum. Burada edindiğim dostluklarımın bir ömür boyu devam edeceğini biliyorum. Böylesine güzel bir akşamda bizler ile birlikte olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Binbaşı Süleyman Can’ın konuşmasının ardından söz alan Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman ise, birlikte görev yaptıkları süre boyunca her zaman özverili titizlikle çalışan Binbaşı Süleyman Can’a teşekkür ederek yeni görev yeri olan Ankara’da kendisine başarılar diledi ve günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleşen yemeğin sonunda Binbaşı Süleyman Can tüm misafirleri ile tek tek görüşerek kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederken misafirler de Binbaşı Can ile vedalaşarak kendisine yeni görev yerinde başarılar dilediler.

Programa Bozüyük İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Garnizon Komutanı Bkm. Yzb.. Murat Günhan, Bozüyük İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Nizamettin Çam, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent ve çok sayıda iş adamı ve siyasetçi katıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.