DOLAR
32,3294
EURO
35,1232
ALTIN
2.302,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Samsung Gear IconX ve S Health, sağlıklı yaşamda çığır açıyor

Samsung Gear IconX ve S Health, sağlıklı yaşamda çığır açıyor

Samsung’un kablosuz Gear IconX kulaklıkları, egzersizi kaydetme ve kalp atışı ölçümü gibi fitness takip özelliklerinin yanı sıra Bluetooth üzerinden en üst kalitede müzik dinleme deneyimi de sunuyor. S Health uygulaması ise Gear IconX kullanıcılarına hız, süre, mesafe, kalp atışı, yakılan kalori gibi veriler sunarak sağlıklı yaşam için çığır açıyor

İstanbul – 10 Ekim, 2016 – Samsung Electronics, kablosuz kulaklık Gear IconX ile kullanıcılara sağlıklı yaşam seçenekleri sunan S Health uygulamasının muhteşem uyumunu duyurdu.

Formda kalmak için egzersizi aksatmayanlar ve düzenli spor yapanlar, kişisel sağlık verilerinin etkin bir egzersiz için büyük önem taşıdığını bilir. Samsung’un S Health uygulaması ile birlikte çalışmak için tasarlanan kablosuz ve herhangi bir cihaza bağlanmaya gerek duymayan Gear IconX kulaklıkları, kullanıcıları egzersizlerini ideal hale getirebilmeleri için gereken bilgiyle donatarak onlara kapsamlı bir fitness verisi sağlıyor.

Samsung Baş Mühendisi Jiyoung Kong, fitness takip sisteminin nasıl çalıştığını şöyle açıkladı:

“Gear IconX sabit bir ivme sensörü ve bir işlemci içeriyor. Sensör hareketinizi algıladığında, işlemci bu bilgiye dayanarak hızı ve mesafeyi hesaplıyor. Bileklik tipi fitness takip cihazları, genellikle kollarınızın ne kadar sallandığını ölçer. Gear IconX ise kulağa takılan bir cihaz olduğu için bu takibi başınızın ne kadar sallandığını kaydederek yapıyor.”

Hem fitness takip cihazı hem müzik çalar

Samsung’un Servis Ar-GE Ekibi Kıdemli Mühendisi Kidong Hong; Gear IconX kulaklıklarını “tasarımı sade, yetenekleri büyük” bir cihaz olarak tanımlıyor. Egzersizi kayıt etme ve kalp atışı ölçümü gibi fitness takip özelliklerinin yanı sıra Bluetooth üzerinden en üst kalitede müzik dinleme deneyimi bu yeteneklerin başında geliyor.

Gear IconX’in ses kılavuzu, egzersizle ilgili süre, mesafe ve hızın yanı sıra kalp atışı ve yakılan kaloriye ilişkin bilgi veriyor.Gear IconX’i S Health uygulaması ile birlikte kullandığında sağlıklı yaşam alışkanlıklarıyla ilgili daha güncel ve kapsamlı bilgiler sağlıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.