DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
ALTIN
2.301,58
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Wi-Fi 6 destekli AX1800 sınıfı Keenetic Hopper DSL

Wi-Fi 6 destekli AX1800 sınıfı Keenetic Hopper DSL

Keenetic, uzun zamandır beklenen Wi-Fi 6 destekli AX1800 sınıfı kablosuz hız sunan VDSL/ADSL modem router cihazı Keenetic Hopper DSL‘i duyurdu.

Wi-Fi 6 AX1800 Fark Yaratan Kablosuz Hız, Gelişmiş VDSL/ADSL özellikleri ve bulut temelli KeeneticOS Keenetic Hopper DSL’de birleşti!

Gelişmiş VDSL/ADSL özelliklerinin bulut temelli KeeneticOS ile birlikte uyum içinde çalıştığı Keenetic Hopper DSL en güncel Wi-Fi teknolojilerinden birisi olan Wi-Fi 6 ile akıllı ev ve işletmelerde kesintisiz ve yedekli bir bağlantı sunuyor.

Çift çekirdek işlemci ile güçlü donanım ve bulut temelli KeeneticOS yazılımı bir arada

Keenetic Hopper DSL modeli özellikle yüksek donanım gerektiren ağ ortamları için güçlü donanım özelliklerine sahip. 900MHz çift çekirdek işlemcisi ve 256MB DDR3 hafızası (RAM) ile VPN, asimetrik hız sınırlama, torrent istemci gibi zorlu ağ görevlerinin kolaylıkla üstesinden gelebiliyor. USB3.0 portu ve KeeneticOS yazılımının sunduğu WebDAV ve KeenDNS gibi özellikler, cihazınıza istediğiniz yerden erişmenize ve hatta Keenetic cihazınızı kişisel bir bulut depolama gibi kullanmanıza imkan tanıyor.

AX1800 Wi-Fi 6 ile fark yaratan kablosuz hız

Keenetic Hopper DSL ile 1800Mbps’ye kadar Wi-Fi hızlarına ulaşmak mümkün. MU-MIMO, OFDMA, Beamforming ve Airtime Fairness gibi özellikleri ile de Keenetic Hopper DSL modeli çok kullanıcılı, yüksek yoğunluklu Wi-Fi gerektiren ortamlarda gecikmelerin azalmasını ve daha fazla verinin daha kısa sürelerde iletilmesini sağlıyor. Cihazda 4 adet yönlenebilir harici anten bulunuyor. İstemcilerin yoğun olduğu bölgelere doğru anten yönlerini ayarlaya bilmenize ve daha verimli bir kablosuz ağ kurulmasına imkan tanıyor.

Türkiye’deki VDSL/ADSL hatlarla uyumlu çalışma ve gelişmiş DSL özellikleri

DSL ayarlarını optimize edebilme ve SNR margin gibi gelişmiş özellikleri yapabilme esnekliği sayesinde, VDSL/ADSL hattınızda kararsızlık ya da hız problemleri varsa SNR margin ayarlarını istediğiniz gibi değiştirerek hattınızın kararlılığı ve hızı arasında ayarlar yapabilmek mümkün. DSL bağlantınızda problemler yaşamanız durumunda ise bağlantı istatistiklerini derleyip Keenetic Destek ekibiyle paylaşabilirsiniz.

Fiber internetler için yönetilebilir gigabit ethernet portlar

Temel VDSL/ADSL bağlantının yanında istenirse fiber internetler ethernet portu üzerinden yedekleme veya eş zamanlı kullanım için kullanılabilir. Hopper DSL ve diğer Keenetic modellerinde ethernet portlarının yönetilebiliyor. Bu sayede ethernet portlarını genişbant fiber internetinizi (WAN) sonlandırmak için kullanabileceğiniz gibi dilerseniz oyun bilgisayarı, konsol veya Smart TV gibi kablolu ağ cihazlarınızın internet bağlantısı (LAN) için kullanabilirsiniz. Yük dengeleme ve failover özellikleri sayesinde temel DSL bağlantısının yanında iki farklı fiber ethernet bağlantıyı yedeklilik ya da dengeleme için kullanabilirsiniz.

VPN Bağlantıları ile gizlilik ve güvenlik sağlayın

Keenetic Hopper DSL modeli ve diğer tüm Keenetic modelleri birden çok VPN protokolünü destekliyor. SSTP VPN, IPSec VPN, PPTP VPN, L2TP VPN, Open VPN ve Wiregurad VPN gibi VPN seçeneklerinden size uygun olanı seçerek istediğiniz VPN bağlantısını istemci ya da sunucu olarak kurabilirsiniz.

Mesh Wi-Fi sistemi ile kesintisiz kablosuz bağlantı

Konu Wi-Fi olduğunda çekim problemleri ya da kablosuz mesafe yayını ile ilgili problemler olabilir. Evinizde ya da işletmenizde fark yaratan, dört dörtlük bir Wi-Fi deneyimi için Keenetic Hopper DSL, Mesh Wi-Fi sistemine uyumlu olarak 802.11k/v/r protokolleri desteğine sahiptir. Seamless roaming ve Band Steering özellikleri sayesinde geniş veya çok katlı evlerde Keenetic Mesh Wi-Fi sistemi sıradan menzil genişleticilere oranla daha pürüzsüz bir geçiş deneyimi sunuyor. Sıradan menzil genişleticilerde teorik olarak bir erişim noktasından diğerine geçişte kesintiler olurken Keenetic Mesh Wi-Fi sistemi, istemci cihazların ve menzil genişleticilerin konumlarını hesaplayarak bu geçişleri otomatik ve çok daha hızlı gerçekleştiriyor.

Keenetic Hopper DSL, bir Mesh Wi-Fi sistemine ihtiyacınız varsa, sunduğu AX1800 Wi-Fi hızı ve gigabit ethernet portları sayesinde Keenetic Sprinter ile uyumlu şekilde bir Mesh Wi-Fi sistemi kurmanıza olanak tanıyor.

Hibrit çalışma ve uzaktan eğitimde performansı katlayın

Akıllı evlerimiz, sahip olduğu internete bağlanabilen cihazların sayısı, günümüzdeki çalışma ve eğitim hayatındaki değişiklikler dikkate alındığında artık birer ofis ve eğitim alanı olarak tasarlanıyor. Evimize gelen internet bağlantısının hızı ve kalitesi gibi faktörlerin yanı sıra gelen internet bağlantısının tüm internete bağlanabilen cihazlara en verimli şekilde yönlendirile bilmesi, hız ve bant genişliğinin en optimum şekilde kullanılabilmesi de oldukça önemli. Bu gibi durumlarda özellikle asimetrik olarak gelen DSL bağlantınızı en iyi şekilde kullanıp, evden ofise bağlantınızı yapmanıza, online toplantılarınızı kesintisiz gerçekleştirmenize ve çevrimiçi eğitimlere en sorunsuz şekilde bağlanmanızı sağlayacak fark yaratan özellikler Keenetic Hopper DSL AX1800 Wi-Fi 6 VDSL/ADSL modem router da sunuluyor.

Keenetic Hopper DSL de sunulan Uygulama Trafik Analyser ve Ağ Trafiği İzleme özellikleri ile ağda hangi cihazların ne kadar veri tükettiğini, en çok hangi uygulamaları kullandığını gözlemleyebilirsiniz. Intel QoS, Trafik Sınıflandırma Motoru, Asimetrik hız sınırlandırma gibi özelliklerle ağınızdaki her bir cihaz için ayrı hız tanımlamaları yapabilir, bağlı tüm cihazları istediğiniz şekilde yönetebilirsiniz. Bu sayede internet bağlantınızı en verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Ebeveyn kontrolleri, reklam engelleme ve DNS profilleri

Bulut temelli ve özelleştirilebilir Keenetic OS yazılımı, Keenetic Hopper DSL cihazını dilediğiniz gibi kullanmanıza imkan tanır. SafeDNS, Cloudflare, Cleanbrowsing, Yandex.DNS, Neustar, OpenDNS ve Quad9 gibi DNS profillerinden istediğinizi seçebilir; çocuklarınızı ve sevdiklerinizi internetteki zararlı/görmesini istemediğiniz içeriklerden koruyabilirsiniz. Adguard reklam engelleme özelliği ile sıkıcı internet reklamlarını görmek zorunda kalmadan daha pürüzsüz ve temiz bir internet deneyimi yaşarsınız. İnternette gizlilik sizin için önemliyse, Keenetic Hopper DSL ile DoH (DNS-over-HTTPS) ve DoT (DNS-over-TLS) özelliklerini keşfedebilirsiniz.

Oyuncuların yeni gözdesi

Çevrimiçi ve rekabetçi oyuncular için internet bağlantısı çok kritiktir. Sahip olduğu çift çekirdekli güçlü donanım ve donanımla ahenk içinde çalışan KeeneticOS sayesinde Keenetic Hopper DSL, çevrimiçi oyunlarda yeni yardımcınız olacak! Daha iyi bufferbloat ve daha düşük gecikme (düşük ping) değerleri yakalamanıza olanak sağlayacak özelleştirilebilir ayarları sayesinde oyunlarda rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Oyun bilgisayarı veya konsol gibi internete bağlı cihazlarınızı gigabit ethernet portları, VLAN etiketleri ile ağdan ayrıştırabilirsiniz. Öncelik vermek istediğiniz cihazlara KeeneticOS’te sunulan IntelliQoS, Trafik Sınıflandırma Motoru ve Asimetrik hız gibi özelliklerle bant genişliğini daha iyi kullanarak daha iyi bir oyun performansı kazandırabilirsiniz. Keenetic Hopper DSL ile ağın tüm yönetimi sizde olur!

Birden fazla ağı mobil uygulama ile her yerden yönetin

Keenetic Hopper DSL, Android ve Apple cihazlar için Keenetic mobil uygulaması ile güvenli şekilde yönetilebilir. Mobil uygulama üzerinden ağdaki trafiği gözleyebilir, yazılımı güncelleyebilir, Keenetic bileşenlerini ekleyip çıkarabilir veya aile profilleri oluşturabilirsiniz. Hatta mobil uygulama üzerinden Keenetic Destek ekibine ulaşabilir ve tamamı Türkçe makalelere de erişebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.