DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

REHAU yenilikçi ürünlerini tanıttı

REHAU, “Güvenli Seçimim” sloganıyla yenilikçi ürünlerini tanıttı

Dünyanın önde gelen ticaret fuarı olan ve yenilikçi banyo tasarımları, enerji tasarruflu ısıtma ve iklimlendirme sistemleri ISH Frankfurt fuarına katılan REHAU, “Güvenli Seçimim” sloganı ile yenilikçi sistem çözümlerini tanıttı. 500 metrekarelik standında yüksek emniyet ile birlikte hızlı çözümler sunan ürünlerini sergileyen REHAU, RAUTHERM SPEED yerden ısıtma ve soğutma sistemleri ile büyük ilgi gördü. Yalnızca tek kişi tarafından rekor sayılabilecek bir hızda herhangi bir alet kullanmadan kurulumu gerçekleştirilebilen RAUTHERM SPEED yüzde 30’a kadar daha hızlı kurulum avantajı sağlıyor. Etkisini anında gösteren REHAU sistemi aynı zamanda yenileme çalışmaları için 21 mm kurulum yüksekliği olan RAUTHERM SPEED plus renova adı verilen birleşik bir sistem olarak da satılmaktadır.

İnşaat alanında yüzde 70’e kadar daha hızlı bir şekilde kurulumu gerçekleştirilebilen REHAU sıhhi tesisat kutularının da tanıtımını aynı fuarda gerçekleştiren REHAU standında, ziyaretçiler RAUTITAN tesisat tezgahında sıkıştırma manşonu teknolojisini deneme fırsatı elde ettiler.

ISH fuarına katılımlarının REHAU markası açısından önemine işaret eden REHAU Yapı Tekniği Satış Direktörü Can Külekçioğlu, “ISH fuarı REHAU markasının uluslararası gücünün hissedildiği bir platformdur. Dünyanın dört bir yanından REHAU müşterileri ve ilgililer her iki yılda bir düzenlenen fuarda standımızı ziyaret ederek, sektördeki yenilikleri takip etmek isterler. Etrafınızda dünyanın hemen hemen tüm lisanlarının konuşulduğu bir buluşma anıdır. Aynı zamanda, en üst düzeydeki çalışanların da görev yaptığı bu uluslararası buluşma ile firmanın uluslararası kimliği ve çok sesliliği bir kez daha vurgulanır. REHAU olarak biz de fuara katılmaktan dolayı oldukça memnunuz ve güzel sonuçlar aldığımıza inanıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.