DOLAR
32,3852
EURO
35,0493
ALTIN
2.326,85
BIST
9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

PTT A.Ş. 176. Yaşını Kutluyor

PTT A.Ş. 176. Yaşını Kutluyor

PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik: “Global güçlü bir oyuncu olacağız!”

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), kuruluşunun 176. yılını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka ile PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’in katılımıyla Ankara’da gerçekleştirilen bir etkinlikle kutladı. Sultan Abdülmecid döneminde 23 Ekim 1840 tarihinde posta hizmetlerini yürütmek üzere kurulan Posta Nezareti ile temelleri atılan ve yüzyıllar içinde gelişerek köklü kurumlardan biri haline gelen PTT A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, içinde bulunduğumuz çağın sürdürülebilirlik ve rekabet anlamında bilginin üretime dönüştürüldüğü ve hizmet standartlarının yükseltildiği bir dönem olduğunu belirtti. Yeni dünya düzeninin faaliyet gösterdikleri sektörleri de değiştirdiğine dikkat çeken Bozgeyik, “PTT olarak sorumluluğumuz; bilgi ve iletişim teknolojilerindeki gelişmeleri içselleştirmek, bu kapsamda posta süreçlerinde kullanılan araçları da müşteri ihtiyaç ve beklentileri yönünde geliştirmek ve küresel düzeyde sektörümüze rol model olmak… Böyle bir ortamda sürdürülebilirliği sağlayabilmek adına çağa ayak uydurmanın ve zamanın ruhunu yakalamanın bilinç ve sorumluluğu ile hareket ederek yeni atılımlara imza atan PTT’miz 176. yılında, bir Dünya markası olma yolunda emin ve hızlı adımlarla ilerliyor” dedi.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), kuruluşunun 176. yılını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka ile PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’in katılımıyla Ankara’da gerçekleştirilen bir etkinlikle kutladı.

Sultan Abdülmecid döneminde 23 Ekim 1840 tarihinde posta hizmetlerini yürütmek üzere kurulan Posta Nezareti ile temelleri atılan ve yüzyıllar içinde gelişerek köklü kurumlardan biri haline gelen PTT A.Ş’nin 176. yıllık tarihine de ışık tutan etkinlik, hem kurumun hizmetlerinin kamuoyuna tanıtılmasına hem de çalışanlarının motivasyonunun artırılmasına yönelik önemli anlara sahne oldu.

PTT A.Ş. Dünya Markası Olma Yolunda İlerliyor

Ankara’da Cermodern Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte konuşma yapan PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, içinde bulunduğumuz çağın, sürdürülebilirlik ve rekabet anlamında bilginin üretime dönüştürüldüğü ve hizmet standartlarının yükseltildiği bir dönem olduğunu belirterek, “Bu yeni düzen elbette faaliyet gösterdiğimiz sektörlere de yansıyor. PTT olarak sorumluluğumuz; bilgi ve iletişim teknolojilerindeki gelişmeleri içselleştirmek, bu kapsamda posta süreçlerinde kullanılan araçları da müşteri ihtiyaç ve beklentileri yönünde geliştirmek ve sektöre rol model olmak… Böyle bir ortamda sürdürülebilirliği sağlayabilmek adına çağa ayak uydurmak ve zamanın ruhunu yakalamanın bilinç ve sorumluluğu ile hareket ederek yeni atılımlara imza atan PTT’miz, bir Dünya markası olma yolunda emin ve hızlı adımlarla ilerliyor” dedi.

PTT A.Ş. Dünyanın Yükünü Taşıyabilecek Yeteneğe ve Güce Sahip

“Dünyanın yükünü taşımaya talibiz” sloganından hareketle teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek lider uygulamalar ile küresel aktör olma yolunda PTT A.Ş.’nin altyapısını dinamik bir yapıda kurguladıklarını ve bu doğrultuda geleceğe her daim hazır olan bir organizasyon yapısı yarattıklarına vurgu yapan Kenan Bozgeyik sözlerini şöyle sürdürdü: “176 yıllık tecrübelerimiz ve vizyoner bakış açımız ile PTT A.Ş. Ailesi olarak öncü bir global oyuncu olma hedefimize güçlü ve istikrarlı adımlarla ulaşacağımıza yönelik inancım tamdır. Bunun en somut göstergelerinden biri, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımızın himayesinde gerçekleştirdiğimiz 26. Dünya Posta Kongresi oldu. 20 Eylül-7 Ekim 2016 tarihleri arasında 192 ülkeden yaklaşık 2 bin delegeye ev sahipliği yaptığımız Kongre’de İstanbul Dünya Posta Stratejisi kabul edilerek Türkiyemiz, Bakanlığımız ve PTT’miz tarihine altın harflerle yazıldı. 26. Dünya Posta Kongresi’ni büyük bir başarıyla tamamlamamız ve bu önemli organizasyondan çok kısa bir süre sonra 176’ncı kuruluş yıldönümü etkinliklerimizi gerçekleştirmemiz bize adeta çifte kutlama yaşatıyor. Bu nedenle 2016 yılı PTT’miz tarihinde unutulmayacak yıllardan biri olarak şimdiden yerini almış bulunuyor.”

PTT A.Ş.’nin Başarılı Çalışanlarına ve Çocuklarına Ödüller

Cermodern Sanat Merkezi’nde düzenlenen törende son bir yıllık dönemde başarılı çalışmaları ve performanslarıyla ön plana çıkmış yönetici ve çalışanlara başarı belgeleri verilerek filatelik ürünler hediye edildi. Ayrıca, 2016 yılında Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) ilk 1000’e giren ve Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) Türkiye geneli %0,01 ile %0,086’lık yüzdelik dilim içinde yer alan PTT çalışanlarının çocuklarına özel hediye kitleri verildi. Ödül alan çalışan, öğrenciler ve velilerine yönelik düzenlenen PTT Pul Müzesi gezisi kapsamında, PTT A.Ş. İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı’nca 8’incisi gerçekleştirilen “Hayatımız Posta” konulu hikaye, şiir ve fıkra yarışmasında dereceye giren personelin ödülleri de sahiplerine sunuldu.

PTT A.Ş. 176. Yaşını Yurt Genelinde Çeşitli Etkinliklerle Kutluyor

PTT A.Ş. yeni yaşını farklı platformlarda ve illerde yapılan çeşitli etkinliklerle kutluyor. Türkiye genelindeki işyerlerinde kullanılan ücret alma makinelerinde 176. kuruluş yıldönümü ile ilgili flam uygulaması yapılması, 23 Ekim 2016 Pazar günü PTT A.Ş. Genel Müdürlük Binası’nın süslenmesi, tüm illerde Başmüdürlüklerce binaların bayraklarla süslenmesi ve ışıklandırma yapılması ile ilgili bazı illerde yerel yönetimlerle, halkla buluşmalar gerçekleştirilmesi ve çeşitli filatelik ürünler armağan edilmesi bu uygulamalar arasında yer alıyor.

PTT A.Ş.’den 176. Yıl İçin İstanbul ve Ankara’da Pul Sergisi

PTT A.Ş., Ankara ve İstanbul’da düzenlediği etkinlikler kapsamında; Türk filatelisinin tanıtımı ve yaygınlaştırılması amacıyla, 22 Ekim’de başlatılan ve 24 Ekim’e kadar sürecek özel bir pul sergisi düzenliyor. Ankara Panora Alışveriş Merkezi ve İstanbul’daki Galatasaray Üniversitesi Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki (Eski PTT Binası) sergilerde,“PTT’nin Kuruluşunun 176. Yılı Pul Sergisi 23.10.2016 Ankara” ve “PTT’nin Kuruluşunun 176. Yılı Pul Sergisi 23.10.2016 İstanbul” ibareli özel tarih damgaları da kullandırılıyor. Özel tarih damgalı zarflara, 2,00 TL bedelle www.filateli.gov.tr adresinden ve filateli cep uygulamasından ulaşılabiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.