DOLAR
32,5383
EURO
34,9001
ALTIN
2.427,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

PROJELERE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

PROJELERE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

Osmaneli Belediyesi  İŞKUR ile TYP projeleriyle Osmaneli’de takdir edilen hizmetleri gerçekleştiriyor. Osmaneli Belediyesi 2014 Martından bu yana Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesisi, restorasyon çalışmalarımız, park, bahçe, spor tesisleri, ağaçlandırma, yol yapımı, sürekli eğitim merkezi, çevre temizliği gibi tüm alanlarda İŞKUR desteklerinden yararlanarak gerçekleştirdiği projeler ile ses getirdi ve ödüller aldı.

Osmaneli Belediyesi ekonomik anlamda da İŞKUR ile ortaklaşa yapılan projelerden büyük katkı sağladı.
Yıllık 1.800.000 tl maliyetli işçi ihtiyacını belediye kasasından tek kuruş çıkmadan İŞKUR’dan TYP projeleri ile sağladı. Osmaneli Belediyesinden yapılan açıklamada 2014-2019 döneminde işçilikten sağlanan faydanın 9.000.000 tl civarında olduğu bildirildi. Bu rakam Osmaneli’de çalışanların cebine girerken ilçe ekonomisine de 9.000.000 tl katkı sağladı.

Osmaneli Belediyesi eğitim projelerine İŞKUR desteği yıllık 1.000.000 tl’yi bulmaktadır. İŞKUR’dan eğitim ve TYP projeleri ile sağlanan toplam destek 14.000.000 tl’yi buluyor.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İŞKUR ile yapılan TYP projesi ile öncelik Kasım ayında belediye bünyesinde çalışan işçiler olmak üzere 40 kişiye, 17 Aralıktan başlayarak 6 aylık iş olanağı sağladıklarını kaydederek, son TYP projesiyle Osmaneli de restorasyon, park ve bahçe, altyapı, ağaç dikimi gibi alanlarda hizmetlere devam edeceklerini bildirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.